TV & Media

Τέλος μετά από 30 χρόνια ο Τζέι Λένο από το NBC

Σταματά το «Jay Leno's Garage»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τζέι Λένο: Η 30ετής πορεία τελειώνει, καθώς το CNBC ακυρώνει τη σειρά αυτοκινήτων 

Η 30ετής πορεία του Tζέι Λένο με εκπομπή σε ένα από τα τηλεοπτικά κανάλια της NBCUniversal φαίνεται ότι τελειώνει.

Πηγή του CNBC δηλώνει στο «The Hollywood Reporter» ότι αποφάσισε να ακυρώσει το «Jay Leno's Garage», το οποίο αποτελούσε βασικό στοιχείο της πρωινής ζώνης του από το 2015.

Στην εκπομπή στην οποία ο Λένο επιδεικνύει την τεράστια συλλογή αυτοκινήτων του και παίρνει συνεντεύξεις από διάσημους καλεσμένους όπως ο πρόεδρος Μπάιντεν και ο Έλον Μασκ, ξεκίνησε όταν τελείωσε το βραδινό talk show που παρουσίαζε.  

Ο Λένο είναι πιστό στέλεχος του NBC από το 1992, όταν ανέλαβε το «Tonight Show» από τον Τζόνι Κάρσον.  Το «Tonight Show» προβλήθηκε για πρώτη φορά στο NBC το 1954 από τη Νέα Υόρκη με οικοδεσπότη τον Στιβ Άλεν. Ο Τζακ Παρ παρουσίαζε το σόου από το 1957 έως ότου ο Κάρσον αναλάβει το 1962 με τη «βασιλεία» του να διαρκεί για 30 χρόνια, έως την αποχώρησή του το 1992 όταν ανέλαβε ο Λένο.

Ο Κάρσον ήταν ο πιο μακροχρόνιος παρουσιαστής μέχρι σήμερα, αν και δεν ήταν ο παρουσιαστής με τα περισσότερα επεισόδια. «Το The Tonight Show Starring Johnny Carson» προβλήθηκε για 30 σεζόν μεταξύ Οκτωβρίου 1962 και Μαΐου 1992. Ο Λένο, ωστόσο, έχει το ρεκόρ φιλοξενίας του μεγαλύτερου αριθμού συνολικών τηλεοπτικών επεισοδίων.