TV & Media

Ο Στίβεν Σμιθ ζήτησε συγγνώμη για το «Η Ριάνα δεν είναι Μπιγιονσέ»

O παρουσιαστής είναι γνωστός για τα καυστικά του σχόλια

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΗΠΑ: Γνωστός παρουσιαστής ζήτησε συγγνώμη το σχόλιο «Η Ριάνα δεν είναι Μπιγιονσέ»

Ο αναλυτής του ESPN Στίβεν Έι. Σμιθ αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη για το σχόλιο του που αφορούσε την ποπ-σταρ Ριάνα. 

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του την Τετάρτη στο ημερήσιο talk show της Σέρι Σέπερντ, ο Σμιθ έκανε ένα σχόλιο σχετικά με την επερχόμενη εμφάνιση της τραγουδίστριας στο Super Bowl Halftime Show. «Υπάρχει ένα πράγμα που δεν είναι, δεν είναι η Beyoncé», είπε ο Σμιθ.

Όταν το κοινό αντέδρασε αρνητικά στο σχόλιό του, ο Σμιθ πρόσθεσε: «Ο μόνος λόγος που ανέφερα την Mπιγιονσέ είναι επειδή η εμφανίστηκε πρόσφατα στο Super Bowl». Ωστόσο ο γνωστός παρουσιαστής συνέχισε να δέχεται αρνητικά σχόλια στο Twitter όποτε αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη.  

«Ζητώ συγγνώμη από τη Ριάνα για τα λόγια μου, πρέπει να είμαι πιο προσεκτικός», ανέφερε ο Σμιθ. «Θα το παραδεχτώ. Ξέρω τι προσπαθείτε να κάνετε, αλλά θα το αναλάβω εγώ, επειδή πληρώνομαι για να μιλάω για τα προς το ζην, οπότε πρέπει να είμαι πιο προσεκτικός», είπε στο βίντεο του. «Θέλω η Ριάνα να ξέρει, είσαι σούπερ σταρ, είσαι συγκλονιστική, είσαι θεαματική, δεν είσαι αστείο και είσαι άξια να κάνεις το Super Bowl Halftime Show», πρόσθεσε.

Ο 55χρονος ρεπόρτερ από το Μπρονξ γνωστός για τα «First Take», «SportsCenter», «The Stephen A. Smith Show» είναι αυτή την στιγμή ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητικός παρουσιαστής στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Στο παρελθόν έχει φάει αποβολή μιας εβδομάδας γιατί υπονόησε ότι οι γυναίκες είναι που σε κάποιες περιπτώσεις προκαλούν το domestic abuse (αναφορικά με τo σκάνδαλο με τον Ray Rice που έριξε γροθιά στη γυναίκα του μέσα στο ασανσέρ). Τον έχουν κράξει γιατί, στο FIFΑ Women’s World Cup 2015, έκανε ένα σεξιστικό αστείο που ήθελε τις αμυντικούς της Γερμανίας να γυρίζουν το κεφάλι τους στα φαουλ γιατί δεν ήθελαν να χαλάσει το μαλλί τους. Και σίγουρα δεν είναι το πιο εύκολο αφεντικό.