TV & Media

Τα «Νούμερα» εύχονται χρόνια πολλά με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο (βίντεο)

Ο Φοίβος Δεληβοριάς και η παρέα του τραγουδούν τα «Χριστούγεννα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα «Νούμερα»
© Screenshot/ Facebook

Χριστούγεννα: Τα «Νούμερα» και ο Φοίβος Δεληβοριάς στέλνουν τις ευχές τους με ένα τραγούδι

Με ένα τραγούδι τα «Νούμερα» της ΕΡΤ εύχονται καλά Χριστούγεννα «χωρίς προσποιήσεις, χωρίς φόβο, με αγάπη και τόλμη και δόσιμο».

«Χριστούγεννα/ Δεν περιμένω όμως τίποτα πια/ Τον Αι Βασίλη απλώς τον λέγαν μπαμπά…», ερμηνεύουν οι ηθοποιοί που συμμετέχουν στην τηλεοπτική σειρά.

«Χρόνια πολλά από τα "Νούμερα" κι από την αφεντιά μου. Χωρίς προσποιήσεις, χωρίς φόβο, με αγάπη και τόλμη και δόσιμο», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Φοίβος Δεληβοριάς.

Χρόνια πολλά από τα "Νούμερα" κι από την αφεντιά μου. Χωρίς προσποιήσεις, χωρίς φόβο, με αγάπη και τόλμη και δόσιμο Σκηνοθεσία: Karantinakis Grigoris Διεύθυνση φωτογραφίας: Chris Douros Τραγουδούν ή εμφανίζονται οι απόφοιτοι Λυκείου: Thanasis Alevras Μιχάλης Σαράντης Ουζουνιδου Λενα Xaris Xiwtis Vasso Kavalieratou Θανάσης Δόβρης Alkistis Giraud Γιάννης Σαρακατσάνης Σπύρος Γραμμένος _ Spiros Grammenos Jerome Kaluta Alexandra Tavoulari Άννη Θεοχάρη Nefeli Fasouli Alexandros Xomatianos και η μικρή Έβελιν Λύτρα Παίζουν οι μουσικοί Sotiris Ntouvas Stelios Fragous Yoel Soto Κώστας Παντέλης Ενορχήστρωση: Φοίβος Δεληβοριάς- Giannis Diskos Hχογράφηση-Μίξη: Δημήτρης Δημητριάδης Zero Gravity Studios Μοντάζ: Γιώργος Κατσένης Ρούχα: Μαρία Κοντοδήμα-Μαρία Τσαμουδάκη Σκηνικά: Δημήτρης Κατσίκης Κομμώσεις: Ελένη Παϊρακταρίδου Μακιγιάζ: Χρύσα Ράϊκου Παραγωγή: Argonauts Productions Ευχαριστούμε όλους τους υπέροχους ανθρώπους του συνεργείου και της παραγωγής μας και την ΕΡΤ

Posted by Φοίβος Δεληβοριάς/Foivos Delivorias on Saturday, December 24, 2022

Τα «Νούμερα» είναι μια μουσική κωμωδία 24 επεισοδίων, σε πρωτότυπη ιδέα του Φοίβου Δεληβοριά και του Σπύρου Κρίμπαλη και σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη. Μια σειρά μυθοπλασίας, στην οποία η πραγματικότητα θα νικιέται από τον σουρεαλισμό. Είναι η ιστορία ενός τραγουδοποιού και του αλλοπρόσαλλου θιάσου του, που θα προσπαθήσουν να αναβιώσουν στη σύγχρονη Αθήνα τη «Μάντρα» του Αττίκ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ