TV & Media

Εβελίνα Παπούλια: O πρώην σύζυγος μού ζήτησε βοήθεια για τη νέα του σχέση ένα μήνα μετά τον χωρισμό μας

Τι είπε για την νέα του σύντροφο

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εβελίνα Παπούλια: Έναν μήνα μετά τον χωρισμό μας, ο πρώην σύζυγος μου ζήτησε βοήθεια για τη νέα του σχέση
Η Εβελίνα Παπούλια με τον πρώην σύζυγο της © ΝDP

Εβελίνα Παπούλια: Αποκάλυψε ότι ο πρώην σύζυγός της ζήτησε την βοήθειά της για τη νέα του σχέση ένα μήνα μετά τον χωρισμό τους

Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε στο Στούντιο 4 για την άκρως φιλική σχέση της με τον πρώην σύζυγό της και περιέγραψε ένα περιστατικό όπου εκείνος της ζήτησε να παρέμβει για να τον βοηθήσει με την νέα του σχέση. Επιπλέον μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ίδιο και για τη νέα σύζυγό του. «Κάποιοι θα το έλεγαν Σουηδία» παραδέχτηκε η ίδια.

«Με τον Γιώργο είμαστε φίλοι, οπότε ήταν ευτυχής συγκυρία να παίξουμε μαζί γιατί ήταν ευκαιρία να γνωριστούμε και σαν ηθοποιοί. Ο Γιώργος είχε σταματήσει για πολλά χρόνια… Έχουν περάσει πολλά χρόνια και με τον Γιώργο ήμασταν εξ’ αρχής φίλοι. Η κυρίως σχέση ήταν φιλική. Εξ’ αρχής ήταν πολύ εύκολη η μετάβασή μας. Μέναμε πάνω κάτω λόγω του παιδιού κάποια στιγμή που χωρίσαμε και στο μήνα επάνω τα έφτιαξε με μία κοπέλα. Μου λέει περνώ πάρα πολύ δύσκολα, σε παρακαλώ έλα να βάλεις τάξη εδώ πέρα. Μου λέει κατέβα κάτω και βρες μια δικαιολογία» είπε αρχικά η Εβελίνα Παπούλια.

«Κατέβηκα, καθίσαμε κι ήπιαμε τον καφέ μας με την κοπέλα. Ηρέμησε λίγο η κατάσταση. Δεν περάσαμε αυτά που μπορεί να περάσανε άλλα ζευγάρια και για αυτό ήταν ήρεμη όλη η πορεία σε σχέση με το παιδί. Δεν είναι Σουηδία, είναι μία επανατοποθέτηση, χρησιμοποιώντας τα θετικά στοιχεία προς όφελος του παιδιού και της δικής μας σχέσης. Δεν υπάρχει λόγος να έχουμε προβλήματα. Είχε κάνει το κύκλο γιατί ήταν φιλικό εξ’ αρχής και δεν ταιριάζαμε και στη συγκατοίκηση» εξομολογήθηκε η Εβελίνα Παπούλια.

Για το «Buzzheart» του Ντένη Ηλιάδη η γνωστή ηθοποιός είπε πως, αν και η ίδια «δεν παίζει τον καλύτερο άνθρωπο του κόσμου», η ταινία είναι εξαιρετική και συνέχισε «Είναι θρίλερ, ψυχολογικό θρίλερ. Έχει και χιούμορ όμως. Έχει ένα περίεργο, ένα “twisted” περίεργο και έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον ο τρόπος που έγινε και παικτικά. Δηλαδή δεν πήγαμε την πεπατημένη. Έπρεπε να βρω άλλους τρόπους να ερμηνεύσω αυτό που έκανα, γιατί δεν είναι και πολύ στα καλά της, είναι λίγο “psycho” ο ρόλος. Δεν μπορούσα να τον προσεγγίσω εύκολα. Είμαι όμως πάρα πολύ ευτυχισμένη. Πραγματικά είχα πάρα πολλά χρόνια να νιώσω έτσι, ότι κάνω κάτι τόσο πολύ δημιουργικό».

Για την πολύκροτη υπόθεση στην οποία κλήθηκε να καταθέσει μίλησε η κα Παπούλια λέγοντας ότι «Για μένα ήταν μια υπέρβαση, γιατί μόνο στο μυαλό μου, να πω ότι τώρα πρέπει να το κάνω αυτό; Πρέπει να εκθέσω κάποιον άνθρωπο; Πρέπει να μιλήσω γι’ αυτό το θέμα; Παιδιά σας το λέω τώρα και τσιτώνω. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα με τον εαυτό μου», ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν δυσκολεύτηκε να πάρει την απόφαση να καταθέσει είπε «Την απόφαση την πήρα αμέσως. Θες να σου πω γιατί; Γιατί ξαφνικά με κυρίευσε ο φόβος. Ποιος φόβος; Του να πάω εκεί και να πω τα πράγματα. Και λέω όχι, από τη στιγμή που σε κυριεύει ο φόβος, έχει υπάρξει κάτι μέσα σου που έχει μείνει. Και θα πρέπει να το ξεπεράσεις και να το αντιμετωπίσεις».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ