TV & Media

Στεφανία Γουλιώτη: Δεν υπάρχουν φυσιολογικά ζευγάρια (βίντεο)

Η ηθοποιός του «Maestro» μίλησε για τη σειρά και τις σχέσεις

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στεφανία Γουλιώτη: Δεν υπάρχουν φυσιολογικά ζευγάρια (βίντεο)
© EUROKINISSI/ΦΥΛΑΚΤΟΥ ΕΥΗ

Στεφανία Γουλιώτη - «Maestro»: «Δεν υπάρχουν φυσιολογικά ζευγάρια και όσοι το παίζουν πρέπει να κοιταχτούν»

Η Στεφανία Γουλιώτη μίλησε για το «Maestro» και αναφέρθηκε στα ζευγάρια της σειράς.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, δεν υπάρχει ούτε ένα «φυσιολογικό ζευγάρι» στο σενάριο. Η ηθοποιός έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και απόσπασμά τους προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day». «Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση που είμαι σε μια ελληνική σειρά που για πρώτη φορά παίζει σε αυτό το κανάλι», δήλωσε αρχικά για τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Στεφανία Γουλιώτη - «Maestro»: Δεν υπάρχουν φυσιολογικά ζευγάρια

Όσο για το ότι δεν υπάρχει φυσιολογικό ζευγάρι στη σειρά, απάντησε: «Δεν υπάρχουν φυσιολογικά ζευγάρια γενικά και όσοι το παίζουν φυσιολογικά ζευγάρια, πρέπει να κοιταχτούν. Σπάνια θα δούμε φυσιολογικά ζευγάρια. Στο φυσιολογικό ζευγάρι πρέπει να υπάρχει μία αρμονία που η κοινωνία μας νομίζω ότι δεν μπορεί να την ευνοήσει αυτή τη στιγμή».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα «σκοτάδια» που κρύβουμε όλοι οι άνθρωποι μέσα μας. «Τα σκοτάδια μας δεν τα δεχόμαστε. Πρέπει να ζήσουμε στο φως και την εικόνα μιας φωτογραφίας, ενός Instagram, μιας κάμερας. Όλοι προσπαθούμε να δείχνουμε αυτή τη χαρά, ενώ είμαστε πολύ πιο περίπλοκα όντα» τόνισε.

«Κι εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις παλέψει, η ζωή σου σκάει μια νέα ιστορία και βλέπεις ότι κάνεις λάθος. Όσο περισσότερο εκθέτουμε τα σκοτάδια μας, τόσο το καλύτερο» συμπλήρωσε κλείνοντας.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cp6gbf1ffjxd)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ