TV & Media

Δανάη Μπάρκα: Η γιαγιά της θέλει να τη δει να παντρεύεται με... παίδαρο

Η ανάρτησή της στο Instagram

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δανάη Μπάρκα: Η γιαγιά της θέλει να τη δει να παντρεύεται με... παίδαρο
© NDP PHOTO

Δανάη Μπάρκα: Η ημέρα που πέρασε με τη γιαγιά της και η επιθυμία της να παντρευτεί παίδαρο

Μία ξεχωριστή ανάρτηση αφιερωμένη στη γιαγιά της, Τούλα, έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Δανάη Μπάρκα.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη» μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την ημέρα που πέρασε με τη γιαγιά της και τους έδειξε στιγμιότυπα, αλλά και βίντεο από τον χρόνο που πέρασαν μαζί. Σε ένα από αυτά, οι δυο τους βρίσκονται στο αμάξι, με τη γιαγιά Τούλα να της εκφράζει την επιθυμία που έχει, να τη δει ντυμένη νύφη, πριν πεθάνει. Φυσικά, από το βίντεο δεν λείπει το χιούμορ που χαρακτηρίζει και τις δύο.

«Εγώ θέλω να παντρευτείς, προτού πεθάνω. Αλλά ένα ωραίο παιδί σαν κι εσένα, να είναι παίδαρος, όχι μαλ****», ακούγεται να λέει στην παρουσιάστρια, με εκείνη να γελάει.

Στη συνέχεια, δημοσίευσε ακόμα μερικά βίντεο με τη γιαγιά της να τραγουδάει και να χορεύει, ενώ αποκάλυψε πως σύντομα θα βρεθεί μαζί της στα μπουζούκια για να ακούσουν τις Μέλισσες και τη Δέσποινα Βανδή.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, μίλησε για εκείνη χρησιμοποιώντας πολύ τρυφερά λόγια. Πιο συγκεκριμένα, έγραψε: «Ένα χαλαρό μεσημέρι απ την ζωή μου με την #γιαγιάΤούλα. Η αγάπη μου,η μυρωδιά μου, η αγκαλιά μου στα εύκολα & τα δυσκολα. Όλη η τρέλα σε έναν άνθρωπο. Σήμερα πηγαμε στο Γηροκομείο Πειραιά βόλτα να κάνουμε έκπληξη σε άλλους υπέροχους ανθρώπους και να τους πάμε γλυκα και λουλούδια για τις γιορτές (θα τα δείτε όλα σε λίγες μέρες). Μέσα σε 10’ τους είχε γνωρίσει όλους, είχε μάθει ιστορίες και ονόματα, είχε ζητήσει τηλέφωνα και είχε υποσχεθεί πίτες και βόλτες. Μετά έκλαψε με διηγήσεις που άκουσε, συγκινήθηκε σε στιγμές και στο τέλος σηκώθηκε και χόρεψε. Ε, στο φυσικά ζήτησε και γάμους όπως πάντα αλλά και..μπουζουκια. Σε όλα είναι μέσα. Στα καλά, στις τρέλες μου, στους φίλους μου, στις βόλτες, στα ταξίδια. Ζει την κάθε στιγμή σα να μην την νοιάζει τίποτα και το μόνο που λέει κάθε λίγο και λιγάκι είναι "να έχετε ωραίους ανθρώπους γύρω σας. Όχι όμορφους μόνο,η ομορφιά φεύγει,χάνεται. Να έχετε αυτούς που γελάτε και σας παίρνουν αγκαλιά και ξεχνάτε τα προβλήματα γιατί η ζωή είναι δύσκολη και πρέπει να την ζούμε ομορφα". Τραγουδάει με την πρώτη αφορμή (@melisses_official + @desp1navandi ετοιμαστείτε), πιάνει κουβέντα με κάθε άνθρωπο που συναντάει και τον καλεί σπιτι της να του κάνει το τραπέζι. Αυτή είναι η γιαγιά μου. Η γιαγιά που είναι συνώνυμο της αγαπης,της ομορφιάς, του χιούμορ, της ανοιχτωσιάς και της δοτικότητας. Γιαγιά μου, ποσό τυχερή που μεγάλωσα και μεγαλώνω με σένα. Ευτυχώς που δεν ξέρεις πόσο σ’αγαπαω γιατί θα τρόμαζες απ το μέγεθος. Είσαι η αγκαλιά που θα ήθελα πάντα να τρέχω για να κρύβομαι απ’ότι με απασχολεί. Είσαι ο άνθρωπος που μου θυμίζει τι έχει αξία σ αυτό τον κόσμο και η φωνή που πάντα όταν ακούω με κάνει να ανατριχιάζω από χαρά. Σε λατρεύω. Σε ευχαριστώ. Μακάρι να σου μοιάσω».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ