TV & Media

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Στην ταινία για τη ζωή μου, θα ήθελα να με υποδυθεί ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις

Όσα αποκάλυψε για το Maestro και τον εαυτό του σε νέα συνέντευξη

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ο δημιουργός της τηλεοπτικής σειράς Maestro, απάντησε σε ερωτήσεις ηθοποιών και έλυσε απορίες για τη ζωή του.
© Instagram / Christopher Papakaliatis

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ο δημιουργός της τηλεοπτικής σειράς Maestro, απάντησε σε ερωτήσεις ηθοποιών και έλυσε απορίες για τη ζωή του.

Τον πολυβραβευμένο Βρετανό σταρ της υποκριτικής Ντάνιελ Ντέι Λιούις θα επέλεγε ως ηθοποιό κατάλληλο για να τον ερμηνεύσει σε ένα υποθετικό κινηματογραφικό biopic για τη ζωή του, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επέστρεψε φέτος στην τηλεόραση με το Maestro, το οποίο γράφει τη δική του ιστορία στην ελληνική τηλεόραση.

Η σειρά, η οποία προβάλλεται κάθε Πέμπτη μέσα από τη συχνότητα του MEGA, μπήκε αμέσως στην καρδιά του τηλεοπτικού κοινού και ετοιμάζεται να ταξιδέψει στον κόσμο μέσα από τη συνδρομητική πλατφόρμα του Netflix.

Ο δημιουργός της σειράς, σε μια νέα συνέντευξη που παραχώρησε στο Down Town, απάντησε στις ερωτήσεις των συναδέλφων του και έδωσε άγνωστες έως σήμερα απαντήσεις για την προσωπική του ζωή.

«Χριστόφορε, βλέπω σε σένα έναν άνθρωπο που αφήνει το φως να τον κυριεύει και να το επιστρέφει σ’ εμάς απλόχερα. Μας χρωστάς και σκοτάδια;», τον ρώτησε η Χάρις Αλεξίου.

«Τα σκοτάδια μου προσπαθώ να τα κρατάω για μένα και να τα φωτίζω μέσα από όλους εσάς», απάντησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Σε ερώτηση της Μαρίας Καβογιάννη αποκάλυψε ότι, σε ταινία που αφορά στη ζωή του, θα ήθελε να τον υποδυθεί ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις: «Έχει τόσο ταλέντο που μπορεί να παίξει παράλληλα πολλούς ρόλους και σε διαφορετικές διαστάσεις».

Απαντώντας στην ερώτηση της Κλέλιας Ανδριολάτου, τι θα ευχόταν ο μικρός Χριστόφορος, στον Χριστόφορο του σήμερα τόνισε: «Να μην αγχώνεται τόσο πολύ και να χαλαρώνει λίγο γιατί είναι κρίμα να μην προλαβαίνει να ευχαριστηθεί κάποιες στιγμές».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ