TV & Media

Η Μαρίνα Καλογήρου γυμνή στη θάλασσα με τον γιο της στην αγκαλιά

H φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Μαρίνα Καλογήρου γυμνή στη θάλασσα με τον γιο της στην αγκαλιά
© NDP

Η Μαρίνα Καλογήρου πόσταρε μία φωτογραφία πριν από 13 χρόνια που ποζάρει γυμνή με τον γιο της στην αγκαλιά

Σε μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram για τις μητέρες προχώρησε η Μαρίνα ΚαλογήρουH ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στην ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Αν», ανέβασε μια φωτογραφία όπου ποζάρει γυμνή στη θάλασσα κρατώντας στην αγκαλιά τον γιο της.

Στη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία χρησιμοποίησε λόγια του Αμερικανού συγγραφέα, Λάρι Μπαρέτο, λέγοντας πόσο τυχερές είναι οι γυναίκες που έχουν γευτεί τους πόνους της γέννας. «Τα μωρά είναι κομμάτια αστρόσκονης που τα φύσηξε το χέρι του Θεού. Τυχερή η γυναίκα που γνωρίζει τους πόνους της γέννας γιατί κράτησε ένα αστέρι» έγραψε.

Η Μαρίνα Καλογήρου συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από το ρόλο της στη σειρά «Λόγω Τιμής» και πέρσι συμμετείχε στη σειρά του Mega «Κομάντα και Δράκοι». Η ηθοποιός γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Κιμούλη. Έχει πρωταγωνιστήσει σε σημαντικές παραστάσεις στο θέατρο, την έχουμε απολαύσει αρκετές φορές στην τηλεόραση, ενώ έχει αφήσει το δικό τη προσωπικό στίγμα και στον κινηματογράφο. Είναι μητέρα ενός αγοριού 13 ετών που απέκτησε με τον Τάσο Ζαφειρόπουλο.

Έχει λάβει μέρος σε σειρές όπως η «10η Εντολή» στον Alpha και «Οι Μάγισσες της Σμύρνης». Το 2012 πρωταγωνίστησε στην κινηματογραφική ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Αν…» που γνώρισε τεράστια επιτυχία. Γνώρισε τον πατέρα του παιδιού της στα γυρίσματα της σειράς «Τελευταία Παράσταση», όταν εκείνος εργαζόταν εκεί ως διευθυντής φωτογραφίας. Έμειναν μαζί για κάποιο διάστημα, ενώ στη συνέχεια τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Ο πατέρας του γιου της έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 2015 σε ηλικία 53 ετών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ