TV & Media

Οι αλλαγές που θα ήθελε στη βιομηχανία του πορνό η άλλοτε πιο διάσημη ηθοποιός της

Η Μία Καλίφα μίλησε στην Έμιλι Ρατακόφσκι

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Μία Καλίφα εξηγεί στο podcast της Ratajkowski τις αλλαγές που θέλει να δει στη βιομηχανία των ερωτικών ταινιών (vid)
Η Μια Καλίφα © Twitter

Μια Καλίφα για την βιομηχανία πορνό 

Η γεννημένη στο Λίβανο, influencer που ήταν κάποτε η κορυφαία σταρ στο Pornhub, προκαλώντας διαμάχη στη Μέση Ανατολή αφού έκανε σκηνές σεξ με χιτζάμπ αναφέρθηκε στις αλλαγές που θα ήθελε να δει, ώστε να μην βιώσουν άλλοι εργαζόμενοι στην συγκεκριμένη βιομηχανία ότι έζησε εκείνη.

«Νιώθω ότι θα πρέπει να αυξηθεί η ηλικία ώστε η εταιρία παραγωγής να αποκτά τα δικαιώματα κάποιου στα 21 τουλάχιστον», είπε στην Έμιλι Ρατακόφσκι στο podcast High Low. «Αν θέλετε να μπείτε στη βιομηχανία του σεξ, κάντε το μετά τα 18. Αυτή είναι η νόμιμη ηλικία. Πρέπει να είσαι πραγματικά ρεαλιστής σχετικά με την ασφάλεια και την ηθική γύρω από αυτή τη δουλειά γιατί είναι το αρχαιότερο επάγγελμα σε ολόκληρο τον κόσμο. Το πιο παλιό επάγγελμα, δεν θα σταματήσει ποτέ. Μάλιστα, όσο περισσότεροι είναι οι περιορισμοί τόσο θα βρίσκουν τρόπους να τους παρακάμψουν», τόνισε μιλώντας στην εκπομπή.

Σήμερα, η Καλίφα έχει αφήσει πίσω της το πορνό και κερδίζει πολλά περισσότερα χρήματα στο OnlyFans. Πριν μερικά χρόνια είχε κάνει ποστ στο Twitter λέγοντας ότι αφήνει την βιομηχανία γιατί δεν μπορούσε να διαχειριστεί την πίεση.  Η Μία Καλίφα ζητά από τα κορίτσια να μείνουν μακριά από τον χώρο του πορνό. «Σας εκλιπαρώ να μην το κάνετε. Όχι επειδή είμαι κατά της βιομηχανίας του σεξ, δεν είμαι! Δεν θα σας πω τι να κάνετε με το σώμα σας, όμως θα σας πω να μην αφήσετε ποτέ κανέναν να έχει την ιδιοκτησία του περιεχομένου σας».

Η επιλογή της χυμώδους Λιβανέζας να πρωταγωνιστήσει σε ροζ ταινίες στις ΗΠΑ ακόμη τη στοιχειώνει. Εκείνο που την ενοχλεί περισσότερο είναι τα αδιάκριτα βλέμματα που συγκεντρώνει πάνω της όταν κυκλοφορεί στο δρόμο. «Νιώθω λες και τρυπούν τα ρούχα μου», είχε πει σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή HardTalk του BBC λίγες μέρες μετά την αποκάλυψή της ότι έβγαλε μόλις 12.000 δολάρια από τη συμμετοχή της σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου. Κι αυτά τα βλέμματα κάνουν τη Μία Καλίφα να αισθάνεται μεγάλη ντροπή, όπως λέει, να έχει την αίσθηση ότι «έχασα το δικαίωμά μου για την ιδιωτικότητα. Απέχω μόλις μια αναζήτηση στο Google»

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ