TV & Media

Μουντιάλ 2022: Στην ελεύθερη συχνότητα του ΑΝΤ1 όλα τα παιχνίδια

Τι θα γίνει με τις συνδρομές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μουντιάλ 2022: Στην ελεύθερη συχνότητα του ΑΝΤ1 όλα τα παιχνίδια
Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 © ΕPA/Daniel Day

Μουντιάλ 2022: Παράλληλη μετάδοση των αγώνων σε ΑΝΤ1 και ANT1+

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε και τις αντιδράσεις εκ μέρους των συνδρομητών από τα απανωτά «blackout» στο συνδρομητικό ANT1+ κατά τη μετάδοση των αγώνων του Μουντιάλ, ο όμιλος ANTENNA εξέδωσε μια ανακοίνωση όπου περιγράφει και τι θα γίνει με τις συνδρομές.

«Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ αποφάσισε να μεταδώσει όλους τους αγώνες του FIFA World Cup Qatar 2022™ στον ΑΝΤ1 TV, παράλληλα με το ΑΝΤ1+ με σκοπό να μην χαθεί ούτε μία στιγμή από την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση», αναφέρει η ανακοίνωση.

Και συνεχίζει: «Κατά τη διάρκεια μετάδοσης αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δημιουργήθηκαν τεχνικά προβλήματα στο ΑΝΤ1+. Η εταιρία του εξωτερικού που ανέλαβε το development της πλατφόρμας δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στον μεγάλο όγκο ζήτησης που υπήρξε. Η αδυναμία αυτή προκάλεσε αναστάτωση στους χρήστες του ΑΝΤ1+ και γι’ αυτό ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ αντέδρασε από την πρώτη μέρα, δίνοντας ελεύθερη πρόσβαση στη θέαση των αγώνων. Η ομάδα του ΑΝΤ1+  συνεχίζει να εργάζεται για την αποτελεσματική επίλυση των προβλημάτων που προέκυψαν».

Δωεάν επέκταση της συνδρομής για 3 μήνες – Ποιους αφορά

Στην ανακοίνωση ο όμιλος εξηγεί τι θα γίνει με τις συνδρομές. Δεν επιστρέφονται τα χρήματα αλλά προσφέρεται επέκταση της συνδρομής για 3 μήνες δωρεάν…

«Με αίσθημα ευθύνης και απόλυτου σεβασμού προς τους συνδρομητές του AΝΤ1+, ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ αποφάσισε για όλους όσοι πήραν την 6μηνη προσφορά, με 50% έκπτωση, από τις 17 Οκτωβρίου 2022, αλλά και σε όλους εκείνους που θα εγγραφούν στο ΑΝΤ1+ έως και τις 6 Δεκεμβρίου 2022, την αυτόματη και δωρεάν επέκταση της συνδρομής τους για επιπλέον 3 μήνες», αναφέρει η ανακοίνωση.
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ