TV & Media

Αφροδίτη Μάνου σε Ακρίτα: Να υποθέσουμε τώρα ότι είσαι συνένοχη του π.Αντώνιου;

Το δηκτικό σχόλιο της τραγουδοποιού

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Κόντρα Αφροδίτης Μάνου με την Έλενα Ακρίτα για την υπόθεση της «Κιβωτού».

Η Αφροδίτη Μάνου έκανε μία αιχμηρή ανάρτηση στα social media, σχολιάζοντας ανάρτηση της Ελενας Ακρίτα στην οποία η δημοσιογράφος ανάφερει πως εκτιμούσε και εμπιστευόταν τον ιδρυτή της «Κιβώτου του Κόσμου» Πατέρα Αντώνιο.

«Τον εκτιμούσα και τον εμπιστευόμουν. Έκανα λάθος; Έπεσα έξω; Δεν ξέρω… περιμένω κι εγώ όπως όλοι μας, να ολοκληρωθεί η έρευνα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελενα Ακρίτα. Με αφορμή σχόλιο της Έλενας Ακρίτα για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη ότι η κυβέρνηση γνώριζε και συγκάλυπτε τον Δημήτρη Λιγνάδη, η Αφροδίτη Μάνου έγραψε «Να υποθέσουμε τώρα Έλενα (Ακρίτα) ότι ήσουνα συνένοχη του κατηγορούμενου ως παιδόφιλου ιερωμένου; Ότι τον κάλυπτες και ότι όλος ο πολιτικός χώρος που υποστηρίζεις είσαστε παιδόφιλοι και πορνοβοσκοί; Μαζί και η βοηθός σου Ναταλί που έβγαινε και μιλούσε στα κανάλια για "τα κακόμοιρα τα προσφυγόπουλα που βίαζε" ο ηθοποιός, χωρίς αποδείξεις; Να υποθέσω εγώ, ίσως, ότι μαζί βιάζατε τα παραβατικά παιδιά για να γίνω ο Ντίκενς της φρίκης του 21ου αιώνα; Όχι. Δεν θα το κάνω. Γιατί; Γιατί έτσι είμαι εγώ ...🚩 ΥΓ Τι γρήγορα που ξεθωριάζει η "αλήθεια" τη σήμερον ημέρα...»

Η Ελενα Ακρίτα με νέα ανάρτησή της στο facebook, απάντησε στα όσα έγραψε για εκείνη η Αφροδίτη Μάνου. «Έγραψα ότι υπήρξα εθελόντρια στην Κιβωτό του Κόσμου. Έγραψε αυτό. Μη γίνεις ποτέ Αφροδίτη Μάνου. Μην κάνεις ποτέ το παιδί σου σαν την Αφροδίτη Μανου», αναφέρει η δημοσιογράφος και συγγραφέας.