TV & Media

Η Έλεν Πομπέο αποχαιρέτησε το Grey' s Anatomy με ένα μεγάλο ευχαριστώ στους θαυμαστές της

Θα τη δούμε ξανά στη θρυλική σειρά;

62224-137655.jpg
Newsroom
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Έλεν Πομπέο αποχώρησε από το Grey' s Anatomy
Η Έλεν Πομπέο αποχώρησε από το Grey' s Anatomy © EPA

Έλεν Πομπέο: Το τέλος από το Grey' s Anatomy, ο χαρακτήρας της Meredith Gray και το μήνυμα στους θαυμαστές της

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φανατικό κοινό της σειράς Grey' s Anatomy, που μετρά φέτος τη 19η σεζόν, θέλησε να πει η Έλεν Πομπέο, επιβεβαιώνοντας έμμεσα ότι πλέον θα κάνει guest εμφανίσεις στο πρόγραμμα της αμερικανικής τηλεόραση που αγάπησαν εκατομμύρια τηλεθεατές.

«Είμαι αιωνίως ευγνώμων για την αγάπη και τη στήριξη που έχετε δείξει στη Meredith Grey και στη σειρά για 19 σεζόν. Μέσα από όλα αυτά και χωρίς αυτά τίποτα δεν θα ήταν πραγματικότητα, χωρίς τους πιο φανταστικούς θαυμαστές του κόσμου! Κάνατε αυτή τη βόλτα διασκεδαστική. Σας αγαπώ πάρα πολύ και σας εκτιμώ. Αυτή δεν είναι η πρώτη σας φορά. Γνωρίζετε πως το show πρέπει να συνεχιστεί και εγώ σίγουρα θα επιστρέψω για μια επίσκεψη. Με πολλή αγάπη και απεριόριστη ευγνωμοσύνη», έγραψε η Έλεν Πομπέο σε ανάρτησή της στο Instagram. 

Η Έλεν Πομπέο θέλησε να προχωρήσει σε αυτήν την ανάρτηση λίγο μετά φινάλε των επεισοδίων στα οποία τη βλέπαμε, αλλά και ενόψει της νέας σεζόν που θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Στη σειρά, η Meredith αποχωρεί από το Grey Sloan Memorial προκειμένου να γυρίσει κεφάλαιο στην επαγγελματική της ζωή. Μετακομίζει στη Βοστώνη μαζί με τα παιδιά της προκειμένου να αναλάβει τη θέση που της προσφέρθηκε στο Ίδρυμα Catherine Fox για να ερευνήσει τη νόσο του Αλτσχάιμερ. 

Η δημιουργός της σειράς, Shonda Rhimes, με μία ανάρτησή της στα social media, είπε το δικό της ευχαριστώ στην Έλεον Πομπέο. «Τι άγρια ​​βόλτα ήταν αυτές οι τελευταίες 19 σεζόν. Τίποτα από αυτά δεν θα μπορούσε να ήταν δυνατό χωρίς την ασύγκριτη Έλεν Πομπέο, τη μία και μοναδική Meredith Grey». 

Με πληροφορίες από People

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ