TV & Media

Νέα ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το bullying στο GNTM

Πώς σχολιάζει τα όσα ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η μακροσκελής ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το bullying στο GNTM - Πώς τοποθετείται για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας η παρουσιάστρια και μοντέλο.
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το bullying στο GNTM με ανάρτηση στα social media © Instagram / Iliana Papageorgiou

Η μακροσκελής ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το bullying στο GNTM - Πώς τοποθετείται για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας η παρουσιάστρια και μοντέλο.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για τα όσα γράφονται και ακούγονται το τελευταίο διάστημα, μετά  τις πολυσυζητημένες δηλώσεις της ίδιας για το bullying που υποστηρίζει ότι βίωσε στο GNTM.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου προχώρησε σε μια μακροσκελή τοποθέτηση με αφορμή τα πολλά μηνύματα που δέχθηκε τις τελευταίες ώρες από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στην ανάρτησή της, η παρουσιάστρια και μοντέλο μίλησε για το bullying στο GNTM, αλλά και όλα αυτά που ακούγονται τις τελευταίες ώρες και ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εξομολογήθηκε πως:

«Θέλω όμως να είμαι ξεκάθαρη και ειλικρινής πάνω από όλα με τον εαυτό μου αλλά και με εσάς. Αισθάνομαι ότι από μια συζήτηση εφ΄όλης της ύλης που έκανα σε ένα podcast, μιλώντας για προσωπικά βιώματα, προσωπική και επαγγελματικές επιτυχίες αλλά και αποτυχίες και το πως έχουν επηρεάσει εμένα στη ζωή μου. Ξεκίνησε μια συζήτηση εκτός θέματος. Η ζωή έχει υπάρχει δύσκολη για εμένα αλλά και πολύ καλή ταυτόχρονα. Και ο λόγος που μοιράστηκα όλα αυτά είναι γιατί όλοι αντιμετωπίζουμε δυσκολίες στη ζωή μας και αρκετοί μπορούν να ταυτιστούν και να πάρουν δύναμη. Το πρόσημο ήταν ξεκάθαρα θετικό.

Όπως θετικό είναι και το πρόσημο της πορείας και της προσπάθειάς μου. προσωπικά τις δυσκολίες μου έχω καταφέρει να τις ξεπεράσω να τις προσπεράσω, να τις λύσω και αν γίνω πιο δυνατή. Το μήνυμα είναι και ήταν πάντα το εξής. Να μην το βάζουμε κάτω, να παλεύουμε και να αγαπάμε τον εαυτό μας στα καλά του και τα κακά του. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προσωπική επίθεση και δεν φωτογραφίζει συγκεκριμένες συνεργασίες, καταστάσεις και ανθρώπους, ούτε τα προσωπικά μου βιώματα είχα ποτέ σκοπό να γίνουν αφορμή δυσάρεστων συζητήσεων.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cocsleb9mwu1)

»Χρησιμοποιώντας μια πρόταση από ολόκληρο pοdcast μιάμισης ώρας ξεκίνησε ένα ανθρωποκυνηγητό να βρεθεί ο κακός της υπόθεσης. Αυθαίρετα, σε έναν κύκλο ανθρωποφαγίας που μας κυνηγάει όλους, κυρίως τα τελευταία χρόνια. Δε συμμετέχω εγώ σε αυτό, δεν έχω εκδικητική φύση και δεν έχω κανένα απωθημένο. Ό,τι και αν έχει συμβεί, όποιος άνθρωπος και αν με στενοχώρησε, άθελά του ή όχι, βρήκα τη δύναμη και το θάρρος το συζήτησα και το έλυσα μαζί του. Και έχει τελειώσει. Αργά ή γρήγορα για κάποιους το έκανα όταν εγώ το ένιωσα. Δεν έχω συζητήσει με κανέναν εκτενώς το θέμα αυτό πέραν της οικογένειάς μου και δύο κοντινών μου ανθρώπων, μόνο και μόνο για να με βοηθήσουν να το διαχειριστώ. Και κανείς δεν έχει δικαίωμα να υποθέτει και να εκφράζεται με αρνητικό πρόσημο για τον οποιονδήποτε ότι και να γνωρίζει ο χώρος μας ή όχι.

»Προσωπικά αφήνω πίσω όλες αυτές τις υποθέσεις και τις συζητήσεις, ποτέ δεν θα εκθέσω κανέναν ούτε θα κουνήσω ποτέ το δάχτυλο σε κανέναν στη ζωή μου, πέραν ότι δεν μου το επιτρέπουν οι αξίες που έχει πάρει από την οικογένειά μου αλλά και γιατί κανένας δεν θέλω να περάσει ότι μπορεί να έχουμε περάσει οι περισσότεροι. Ήρθα η ώρα να τα αφήσουμε όλα αυτά πίσω, εδώ και τώρα, μαζί. Άλλωστε για μένα όλα αυτά έχουν τελειώσει εδώ και καιρό».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ