TV & Media

Αρβανιτάκη: «Δεν μπορείς να στηρίζεις μια καριέρα σε reality» (βίντεο)

«Είναι παιχνίδι, δεν είναι κάτι που στέκει μουσικά»

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη © NDP Photo Agency / Φωτογραφία Αρχείου

Η άποψη της Ελευθερίας Αρβανιτάκη για τα reality shows - Γιατί δεν μπορεί κάποιος να στηρίξει καριέρα σε αυτά - Τι θα έλεγε σε έναν νέο καλλιτέχνη

Καλεσμένες του Νίκου Χατζηνικολάου στο Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκαν η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Μεταξύ άλλων, η Ελευθερία Αρβανιτάκη μίλησε για την συμμετοχή των νέων ανθρώπων στα reality shows καθώς και για τις προοπτικές που έχουν μετά από αυτά.

«Έχει αλλάξει τόσο πολύ το τοπίο που πραγματικά δεν ξέρω τι θα έλεγα σε ένα νέο παιδί. Μπορεί και μέσα από το διαδίκτυο, μπορεί να φτιάξει μια μικρή ομάδα μουσικών και να αρχίσει να παίζει σε κλαμπάκια ώστε σιγά σιγά να φτιάξει ένα ρεπερτόριο όπως και έχει συμβεί στη νεότερη γενιά. Πραγματικά όμως είναι τόσο διαφορετική και τόσο δύσκολη εποχή που δεν ξέρω αν θα είχα και δίκιο» και πρόσθεσε:

«Στα μουσικά τηλεοπτικά παιχνίδια δεν νομίζω ότι μπορείς να στηρίξεις μια καριέρα. Δηλαδή και ότι έχει συμβεί, είναι σπάνιο φαινόμενο από ένα παιχνίδι να βγει ένας τραγουδιστής ή μια τραγουδίστρια που θα κάνει μεγάλη καριέρα. Είναι παιχνίδι, δεν είναι κάτι που στέκει μουσικά. Θέλω να πω ότι είναι πιο πολύ ένα παιχνίδι και σε δεύτερο επίπεδο είναι το μουσικό».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cobt2mg0ruw1)

Από την πλευρά της, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη συμπλήρωσε:

«Νομίζω και γω ότι υπάρχουν κάποιες ξεχωριστές περιπτώσεις, που μπορεί να τους έχει δώσει ένα τηλεοπτικό παιχνίδι ένα πουσάρισμα αρχικό αλλά θα μπορούσε αυτό να το κάνει σε όλους που όμως δεν συμβαίνει σε όλους».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ