TV & Media

«Κόπηκε» από το «The Crown» o Σπύρος Μπιμπίλας

Οι πρώτες δηλώσεις του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σπύρος Μπιμπίλας
Σπύρος Μπιμπίλας © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Σπύρος Μπιμπίλας - Η συμμετοχή του στο «The Crown» - Γιατί κόπηκε η σκηνή του από το πρώτο επεισόδιο της σεζόν

«Κόπηκε» η σκηνή του Σπύρου Μπιμπίλα από το πρώτο επεισόδιο της 5ης σεζόν του «The Crown» στο Netflix. Ο λόγος ήταν πως οι σκηνές του επεισοδίου ήταν πολλές και χρειάστηκε να γίνει δεύτερο μοντάζ και να φύγουν κάποια πλάνα που είχαν γυριστεί.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας θα υποδυόταν τον Γιάννη Λάτση την ώρα που υποδέχεται τον πρίγκιπα Κάρολο και την Νταϊάνα με τα δύο παιδιά τους, στη θαλαμηγό «Alexander». Η σκηνή δεν εμφανίστηκε ποτέ στις οθόνες μας αλλά το όνομα του Σπύρου Μπιμπίλα εμφανίστηκε κανονικά στους τίτλους του πρώτου επεισοδίου.

«Ακούστε, είναι τόσα πολλά τα ωραία που κάνω που για μένα αυτό ήταν πάντα δεύτερο και γι’ αυτό σας έλεγα συνέχεια ότι δεν είναι τίποτα. Όμως, η σκηνή αυτή δεν υπάρχει. Υπάρχει το όνομά στους τίτλους, και φαίνομαι σαν μορφή. Η σκηνή κόπηκε για έναν λόγο που δε μου τον έχουν εξηγήσει, είναι πάρα πολύ ιδιαίτερος και δε μπορώ να επεκταθώ. Η σκηνή αυτή η πεντάλεπτη κόπηκε, οπότε πάμε παρακάτω. Δε θα δώσουμε άλλη συνέχεια σε αυτό το ζήτημα. Πληρώθηκα κανονικά. Θα ήθελα να παίζεται η σκηνή. Γίνεται συχνά να κόβονται σκηνές» ανέφερε ο ηθοποιός.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-co9dcguc5pax)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ