TV & Media

Νέοι μπελάδες για τον Τζέιμς Κόρντεν - Παραδέχθηκε λογοκλοπή

«Δεν ήξερα ότι ήταν δικό του» ισχυρίζεται

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Ο Τζέιμς Κόρντεν «έκλεψε» αστείο του Ρίκι Ζερβέ

Ο Τζέιμς Κόρντεν αναπαρήγαγε στην εκπομπή του σχεδόν «λέξη προς λέξη» ένα αστείο του Ρίκι Ζερβέ χωρίς να αναφέρει ότι είναι υλικό άλλου κωμικού. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Ζερβέ να ποστάρει το σχετικό κλιπ από το σόου «The Late Late Show» που προβλήθηκε το βράδυ του Χαλογουίν και χαρακτηρίζοντας δηκτικά ως «πανέξυπνο» το κλεμμένο αστείο.

Αργότερα ωστόσο έσβησε την αρχική του ανάρτηση, λέγοντας ότι αισθάνθηκε άσχημα για τον παρουσιαστή. Μάλιστα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση follower του, εκτίμησε ότι η ευθύνη της λογοκλοπής βαρύνει πιθανότατα κάποιον από τους συγγραφείς της εκπομπής που χρησιμοποίησε αυτό το υλικό αν αγνοία του παρουσιαστή.

Ο Κόρντεν έσπευσε να απαντήσει στις επικρίσεις που δέχτηκε στα social media κάνοντας λόγο για «ακούσια» χρήση του αστείου.

«Είπα άθελά μου ένα ευφυέστατο αστείο του Ρίκι στη χθεσινοβραδυνή εκπομπή. Προφανώς δεν ήξερα ότι ήταν δικό του. Είναι πολύ έξυπνο, επειδή είναι αστείο του Ρίκι. Μπορείτε να δείτε όλα τα εξαιρετικά σταντ απ σόου του Ρίκι στο Netflix», έγραψε ο Κόρντεν στο Twitter.

Πριν λίγες μέρες ο Ρίκι Ζερβέ κορόιδεψε τον Τζέιμς Κόρντεν με ένα retweet για την «πόρτα που έφαγε» σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης εξαιτίας αγενούς συμπεριφοράς στο προσωπικό. Ο Ζερβέ μπήκε στο Twitter για να κάνει retweet ένα απόσπασμα από τη δική του σειρά του Netflix, Afterlife, όπου ο χαρακτήρας του χλευάζει την ιδέα ότι ο Κόρντεν είναι καλεσμένος σε ένα ονειρεμένο δείπνο.

Στο κλιπ, ο χαρακτήρας του Ζερβέ, Τόνι, συνομιλεί με τη συνάδελφό του Καθ (την οποία υποδύεται η Νταϊάν Μόργκαν), η οποία αναρωτιέται ποιον θα επέλεγε να παρευρεθεί στο δείπνο των ονείρων της.

Μεταξύ αυτών που περιλαμβάνει η λίστα των επιλογών της είναι ο Τζέιμς Κόρτνεν, κάτι που κάνει τον Τόνι να γουρλώσει τα μάτια και να αντιδράσει έντονα, λέγοντας «Γ@@@@ε με!»
Ο Ζερβέ έκανε retweet ανάρτηση χρήστη του Twitter, που δημοσίευσε το κλιπ με τη λεζάντα: «Τζέιμς Κόρντεν στο Afterlife. Το χειρότερο δείπνο του κόσμου».

Ο Τζέιμς Κόρντεν είχε βρεθεί στο στόχαστρο επικρίσεων όταν φέρθηκε με αγένεια στο προσωπικό εστιατορίου, ενώ δεν «απολογήθηκε» για τη συμπεριφορά του έπειτα από αρκετές ημέρες.