TV & Media

Βασιλική Ανδρίτσου: Ναι, γέννησα στα 46 - Θέμα άλλης δεκαετίας σε ποια ηλικία γίνεται μητέρα μία γυναίκα

Η εξομολόγηση της ηθοποιού για τη γέννηση της κόρης της

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βασιλική Ανδρίτσου
Η ηθοποιός Βασιλική Ανδρίτσου © NDP

Βασιλική Ανδρίτσου: Η ηθοποιός για τη μητρότητα μετά τα 40, οι άβολες ερωτήσεις και τα δημοσιεύματα

Η Βασιλική Ανδρίτσου μίλησε για τη γέννηση της κόρης της Ανθένιας και τις ερωτήσεις για τη μητρότητα μετά τα 40 στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στέλνοντας το δικό της μήνυμα προς όλους εκείνους που επιμένουν να φέρνουν γυναίκες σε δύσκολη θέση, ρωτώντας τες για το πότε και αν επιθυμούν να γίνουν μητέρες. 

«Υπήρχαν άρθρα που έγραφαν "γέννησε στα 46 της" και εστίαζαν στην ηλικία. Δεν με πείραξαν. Την αλήθεια έγραφαν. Εγώ δεν πήρα πρέφα κάτι τέτοιο. Δεν υπήρχε κάποιος να μου στείλει ή να μου γράψει στο προφίλ μου κάποιο σχόλιο. Στα 46 γέννησα, πότε να πω στα 40; Αυτό ούτως ή άλλως θα σταματήσει να υφίσταται, είναι θέμα άλλης δεκαετίας. Οι γυναίκες ούτως ή άλλως γεννούν σε μεγαλύτερη ηλικία. Όσο περνούν τα χρόνια, μεγαλώνουν τα όρια ηλικίας. Δεν στενοχωρήθηκα, δεν με ένοιαξαν ποτέ οι τίτλοι. Ήξερα τι έκανα κι έγινε τη στιγμή που έπρεπε να γίνει. Το παιδί μας ήρθε την κατάλληλη στιγμή, γιατί αν είχε έρθει νωρίτερα, δεν θα ήταν αυτό το παιδί», ανέφερε η Βασιλική Ανδρίτσου για την απόφασή της να γίνει μητέρα.

Αμέσως μετά τη γέννηση της κόρης της, η Βασιλική Ανδρίτσου επέλεξε να κάνει λιγότερες δουλειές. «Μετά έκανα το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου. Δεν με άγχωσε καθόλου που έμεινα εκτός δουλειάς. Αν δούλευα συνεχώς δεν θα έβλεπα το παιδί μου και εγώ δεν θέλω να μου μεγαλώσουν το παιδί άλλοι. Ήταν πάρα πολύ καλή η εγκυμοσύνη μου, την απόλαυσα. Ενώ πίστευα πάντα ότι θα κάνω γιο, ο Νίκος ήταν σίγουρος ότι θα είναι κορίτσι».

Βασιλική Ανδρίτσου: "Υπήρχαν τίτλοι έγκυος γέννησε στα 46 της"

Βασιλική Ανδρίτσου: «Με έλεγαν Ρομπέν των Δασών γιατί υπερασπίζομαι το Δίκαιο»

«Με φώναζαν Ρομπέν των Δασών γιατί υπερασπιζόμουν το δίκαιο. Ακραία περίπτωση δεν έχει τύχει, αν τύχαινε θα το διευκρίνιζα κι ας μην με αφορούσε. Αλλά έχουν συμβεί διάφορα περιστατικά αυτά τα χρόνια, μην γελιόμαστε. Όταν είναι κάτι που ξεπερνάει το όριο, εκείνη τη στιγμή θα το διευθετήσω, δεν θα το αφήσω να περάσει. Εγώ δεν ακούω και τα σχόλια. Μια φορά κάποια είχε τολμήσει να μου πει για κάποια εκπομπή, μόλις ξεκινούσα, θα μπεις black list στην τηλεόραση και της είπα εμένα δεν θα μου μιλάς για black list. Δεν φοβάμαι», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Βασιλική Ανδρίτσου για τη δουλειά της. 

«Ήμουν ένα πνεύμα ότι θα ακολουθήσω το δίκιο και δεν θα σκύψω το κεφάλι. Αν είναι για να μην μείνω σε αυτήν τη δουλειά, δε θα μείνω. Μου είπε ότι θα μπω σε black list και δεν μπήκα. Κι αν μπεις, θα είναι πολύ εφήμερη», δήλωσε η Βασιλική Ανδρίτσου.

Βασιλική Ανδρίτσου: "Μου είπε ότι θα μπεις black list στην τηλεόραση"

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ