TV & Media

Το παράπονο της Τζόυς Ευείδη: «Έγιναν τόσες παραγωγές και δεν με πήραν ούτε για μια δουλειά»

Η ηθοποιός για το θέατρο και τον έρωτα

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Τζόυς Ευείδη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: Η τηλεοπτικές δουλειές και η ζωή της

Η Τζόυς Ευείδη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» και εξήγησε γιατί δεν την έχουμε δει σε καμία τηλεοπτική δουλειά.

«Δεν χτυπάει καθόλου το τηλέφωνο μου για τηλεοπτικές σειρές. Φέτος έγιναν τόσες παραγωγές και δεν με πήραν ούτε για μια δουλειά. Δεν στο λέω με κλάμα, δεν μου αρέσει το ζητιάνεμα. Ίσως δεν ήταν η ώρα. Δεν πειράζει, όλα καλά. Δεν με θέλουν πια. Αν πρέπει να το αποδώσω κάπου είναι ότι δεν είναι πια τα χρόνια της κωμωδίας. Είναι πιο πολύ τα χρόνια του καθημερινού. Δεν έχει ο κόσμος ανάγκη από τις κωμωδίες;», είπε η ηθοποιός.

Τζόυς Ευείδη: Χρόνια έχει να μου χτυπήσει ο έρωτας την πόρτα

Στη συνέχεια η γνωστή  ηθοποιός μίλησε για τη προσωπική της ζωή.

«Χρόνια έχει να μου χτυπήσει ο έρωτας την πόρτα! Δεν στερήθηκα από φλερτ, είμαι χορτάτος άνθρωπος. Από όλα έχω ζήσει. Είμαι χορτασμένη. Δεν είναι πια τα πράγματα όπως ήταν. Δεν μπορείς να ερωτευτείς. Να γνωρίσεις που; Παλιά βγαίναμε έξω και γνωρίζαμε κόσμο», είπε η Τζόυς Ευείδη για την προσωπική της ζωή.

Μιλώντας για remake παλιών σειρών παραδέχτηκε πως θα ήθελε να γυρίσει ξανά τους «Μεν και τους Δεν».

«Μετά χαράς θα έπαιζα σε reunion των “Μεν και των Δεν”», είπε. 

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κάλεσε στο τηλέφωνο τον Χάρη Ρώμα, ο οποίος είπε: «Πρέπει να σου πω ότι το είχαμε σκεφτεί με την Άννα Χατζησοφιά ότι αυτό θα είχε ένα νόημα να το κάναμε σε ταινία κάποια στιγμή που μας είχαν προτείνει και να γίνει αυτό το πράγμα. Αλλά και σειρά νομίζω ότι θα πήγαινε μια χαρά. Μου αρέσει η ιδέα. Ας βγω δήμαρχος και θα κάνω».

Η Τζόυς Ευείδη στην ερώτηση αν θα ήθελε να ασχοληθεί με την πολιτική απάντησε αρνητικά, ενώ για το πότε μπήκε η υποκριτική στη ζωή της είπε: «Αποφάσισα να γίνω ηθοποιός όταν μπήκα στη σχολή μέχρι τότε δεν ήθελα. Σε ηλικία 19 ετών ήμουν ανεξάρτητη. Με τον πρώτο μου μισθό πήρα φουστάνι από τον Billy Bo».

Τέλος, μίλησε για την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι», στην οποία συμμετέχει, και αποκάλυψε για ποιο λόγο χαρακτηρίζεται ως η «χαρά του παραγωγού» στον θίασο.