TV & Media

Ομοφυλόφιλη η Velma στη νέα ταινία του Scooby Doo (βίντεο)

Επιβεβαιώθηκαν οι εικασίες - Η σκήνη που έγινε viral στο Twitter

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H Velma στη νέα ταινία «Trick or Treat Scooby-Doo!» σαγηνεύεται από την Coco Diablo
H Velma στη νέα ταινία «Trick or Treat Scooby-Doo!» σαγηνεύεται από την Coco Diablo @scoobyhistory/Twitter

Scooby-Doo: Η Velma είναι ομοφυλόφιλη στη νέα ταινία - Η σκηνή που επιβεβαιώνει τις εικασίες

Από τη στιγμή που ξεκίνησε το Scooby-Doo, στα τέλη της δεκαετίας του 1960, υπήρχε ένα ερώτημα για την πανέξυπνη και χαρισματική Velma Dinkley, το οποίο την ακολουθούσε διαρκώς καθώς το ένα επεισόδιο διαδεχόταν το άλλο στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων της Hanna-Barbera Productions. «Είναι λεσβία ή όχι;».

Όσοι πίστευαν ότι η Velma Dinkley είναι ομοφυλόφιλη, μπορούν να αισθάνονται δικαιωμένοι, καθώς η παραγωγή φρόντισε στη νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Scooby-Doo να το επιβεβαιώσει.

Στη νέα ταινία του Scooby-Doo η Velma είναι και επίσημα ομοφυλόφιλη - Οι δύο σκηνές που το επιβεβαιώνουν

Το «Trick of Treat Scooby-Doo!» είναι η νέα ταινία στην πλατφόρμα HBO Max που αφηγείται τις περιπέτειες της θρυλικής παρέας των Fred Jones, Daphne Blake, Velma Dinkley και Shaggey Rogers.

Στην νέα ταινία της ΗΒΟ η Velma βλέπει για πρώτη φορά τη σχεδιάστρια κοστουμιών Coco Diablo και αδυνατεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της. «Απίστευτα γυαλιά!, Καταπληκτικό ζιβάγκο!, Προφανώς υπέροχη!, Λατρεύει τα ζώα!» σκέφτεται εκστασιασμένη η Velma.

Σε μια άλλη σκηνή του «Trick of Treat Scooby-Doo!» του HBO Max η Coco Diablo αρκεί να ακουμπήσει το χέρι της στον ώμο της Velma για να την... αποσυντονίσει.

Σημειώνεται ότι το 2018 είχε ανακοινωθεί το reboot της δημοφιλούς σειράς κινουμένων σχεδίων, με τίτλο «Scooby-Doo and Guess Who?». Δίπλα στην ομάδα «Mystery Inc.» που λύνει μυστήρια εμφανίζονται guest stars όπως η Sia, ο Κέναν Τζόνσον, Μαρκ Χάμιλ (aka Λουκ Σκαϊγουόκερ του «Star Wars») και ο Κρις Πολ μεταξύ άλλων.

Με πληροφορίες από Variety | Deadline | New York Post

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ