TV & Media

Η ηθοποιός Άννα Μπεζάν δημοσίευσε βίντεο από τη στιγμή του τοκετού

Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Άννα Μπεζάν έγινε για πρώτη φορά μαμά και ανήρτησε βίντεο από τη στιγμή της γέννας. Η ανάρτησή της ηθοποιού.

Ο γιος της Χριστίνας Παππά, Δημήτρης, και η Άννα Μπεζάν υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Η νεαρή ηθοποιός γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και σε ανάρτησή της αναφέρει πως «ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει το θαύμα που βίωσε».

Η ίδια δημοσίευσε, το μεσημέρι της Δευτέρας, βίντεο από τη στιγμή του τοκετού και περιγράφει στη λεζάντα όλα τα συναισθήματά της.

«Πέρασε κιόλας μια εβδομάδα και τα συναισθήματα είναι τόσο έντονα! Αυτοί οι δυο άνθρωποι ο άντρας μου πια και το παιδάκι μας είναι τα δώρα που δεν τόλμησα να ζητήσω από τη ζωή και μου δόθηκαν απλόχερα. Η καρδιά μου ξεχειλίζει μόνο από αγάπη και σιγά σιγά προσαρμόζομαι στη πραγματικότητα στην οποία έχω πλέον τη «δική μου» οικογένεια, πέρα από την οικογένεια που γεννιόμαστε αυτοί είναι οι άνθρωποι που με ένα μαγικό τρόπο κάλεσα και βρήκα σε αυτή τη ζωή και το συναίσθημα είναι απερίγραπτο!» αναφέρει στην ανάρτησή της η Άννα Μπεζάν.

«Μικρό μας πλασματάκι έγινες ένας νέος δρόμος να βαδίσω, με έκανες μέσα σε μια στιγμούλα να ξεχάσω τα πάντα, να ονειρεύομαι για πάντα και να επιθυμώ να σου χαρίσω κάθε χαμόγελο του κόσμου. Καλώς όρισες Χριστινάκι μας στην πιο τρελή τρελή οικογένεια. Ευχαριστώ τον φανταστικό γιατρό μου, τον προσωπικό θεό μου Μιχάλη Παναγιώτοπουλο και την πιο δυναμική και υποστηρικτική μαία @ioannadim21. Εμπιστευτήκαμε το μεγαλύτερο μαιευτήριο της Ελλάδας και για αυτό τον λόγο νιώσαμε από την πρώτη στιγμή ασφάλεια! Όλη η εμπειρία θα μας μείνει αξέχαστη» πρόσθεσε.