TV & Media

Αλεξία Κούβελα, το μοντέλο που δημιούργησε το πρώτο plus size πρακτορείο στην Ελλάδα - Το «πέρασμα» από το GNTM

Πώς έγινε επιχειρηματίας στα 25 της - Το στοίχημα της συμπερίληψης

Newsroom
7’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

H 25χρονη Αλεξία του GNTM 5 δημιούργησε το πρώτο πρακτορείο για plus size μοντέλα στην Ελλάδα © Star Channel / screen shot

H Αλεξία Κούβελα ανήκει στα πρόσωπα που ξεχώρισαν στον κόσμο των ριάλιτι και το GNTM 5. H 25χρονη κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη, που φιλοδοξεί να προωθήσει την έννοια της συμπερίληψης στον χώρο της μόδας, είναι ήδη σε νεαρή ηλικία και μια επιχειρηματίας με ιδέες, καθώς δημιούργησε το πρώτο πρακτορείο για plus size μοντέλα στην Ελλάδα.

Πτυχιούχος του τμήματος δημοσιογραφίας και επικοινωνίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης,  το μοντέλο από τη συμπρωτεύουσα, όπου ζει και εργάζεται σήμερα, όπως είπε στην κάμερα και στους κριτές του GNTM βρέθηκε για πρώτη φορά στο παιχνίδι το 2019, αλλά εκείνη τη φορά δεν κατόρθωσε να εξασφαλίσει την πρόκριση, διότι όπως ανέφερε, «δεν τα είχα πάει καλά στην πασαρέλα, ήμουν και ψαρωμένη».

Πλέον, με τέσσερα χρόνια θητεία στο μόντελινγκ και με το δικό της πρακτορείο, το οποίο δημιούργησε επειδή «ήρθε ο καιρός να αλλάξουμε τα πράγματα στην Ελλάδα, να θέσουμε εμείς τους κανόνες», η Αλεξία Κούβελα επέστρεψε στο ριάλιτι «ως ένα προσωπικό στοίχημα και για να δείξω και σε άλλα κορίτσια ότι μπορούμε να κάνουμε κι εμείς μόδα.

»Δεν έχουμε μεγάλη εκπροσώπηση, για  αυτό ξεκινάω και το πρακτορείο, να αρχίσουν κορίτσια να έρχονται, να κάνουμε όντως μόδα, γιατί βλέπω κάτι oversized καφτάνια και δεν νιώθω included στη μόδα» είπε ακόμη.

Οπως ήταν φυσικό τα σχόλια που εισέπραξε το 25χρονο μοντέλο και επιχειρηματίας από τους κριτές ήταν επαινετικά.