TV & Media

Podcast Κυριακές του Κόσμου, Παναγιώτου - Φραγκονικολόπουλος | Thessaloniki International Media Summer Academy - Β' μέρος

Όλα όσα παρουσιάσθηκαν και πώς καθορίζουν το νέο τοπίο των ΜΜΕ και της δημοσιογραφίας

Στο νέο επεισόδιο του  podcast «Οι Κυριακές του Κόσμου» με τον Νίκο Παναγιώτου και τον Χρήστο Α. Φραγκονικολόπουλο παρουσιάζουν και συζητούν για τη «Thessaloniki International Media Summer Academy» με καλεσμένους τον Δημήτρη Μπούρα και Φάνη Παπαθανασίου και moderator την  Aurra Nicole Kawanzaruwa. Στο Podcast συζητάμε και αναλύουμε όσα παρουσιάσθηκαν στην 6η Διεθνή θερινή Ακαδημία και το πώς καθορίζουν το νέο τοπίο των ΜΜΕ και της δημοσιογραφίας.

Το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ  του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και η έδρα Jean Monet European Public Diplomacy διοργάνωσαν μεταξύ 15-22 Ιουλίου 2022 την 6η Διεθνή Θερινή Ακαδημία «Thessaloniki International Media Summer Academy», με θεματικό αντικείμενο «New Trends in Global Media and Journalism».

Η έκτη διεθνής Θερινή Ακαδημία αποτελεί συνέχεια των εξαιρετικά επιτυχημένων περασμένων διοργανώσεων, συγκεντρώνοντας υψηλό ενδιαφέρον (40 άτομα) και συμμετοχές από 12 χώρες. Χαρακτηριστικό της απήχησης της Διεθνούς Θερινής Ακαδημίας  είναι το γεγονός ότι έχει διευρυνθεί με νέες διεθνείς συνεργασίες και συμμετοχές από πολύ σημαντικά πανεπιστήμια και οργανισμούς από όλο τον κόσμο, προβάλλοντας τη χώρα και το ΑΠΘ.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Δες τα όλα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ