TV & Media

Διάσημη τηλεπαρουσιάστρια στη Βρετανία υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία και δωρίζει τα μαλλιά της

Ποια είναι η Sarah Beeny

62224-137655.jpg
Newsroom
12’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Sarah Beeny με τους γιους της να μαζεύουν τα μαλλιά της πριν τα κόψουν
H Sarah Beeny μαζί με τους γιους της © Instagram / Sarah Beeny

Sarah Beeny: Η διάγνωση για καρκίνο στο στήθος, η θεραπεία και η απόφασή της

Η Sarah Beeny πριν από τρεις εβδομάδες διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και ήδη έχει υποβληθεί στην πρώτη της χημειοθεραπεία. Οι γιοι τής τηλεπαρουσιάστριας τη βοήθησαν να κόψει τα μαλλιά της, μιας και η 50χρονη θέλησε να τα δωρίσει προκειμένου να φτιαχτούν περούκες για παιδιά με καρκίνο. 

Σε συνέντευξή της στην Telegraph η Sarah Beeny συγκλόνισε αποκαλύπτοντας ότι περίμενε εδώ και 40 χρόνια να ακούσει από το στόμα γιατρού ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο, αφού η μητέρα της Ann πέθανε από την ίδια ασθένεια όταν η τηλεπαρουσιάστρια ήταν μόλις 10 ετών. Η Sarah Beeny, παρουσιάστρια των εκπομπών My House Is Falling Down και New Life In The Country, εντόπισε έναν όγκο στον μαστό της, ο οποίος μετά τη βιοψία αποδείχθηκε ότι είναι κακοήθης. Η 50χρονη Sarah ετοιμάζεται πριν την Πρωτοχρονιά να υποβληθεί σε μαστεκτομή και να ξεκινήσει ακτινοβολίες. Οι γιατροί της έχουν πει πάντως ότι «υπάρχει 80 τοις εκατό πιθανότητα θεραπείας». Στην ίδια συνέντευξη, η Sarah Benny παραδέχτηκε στη νοσοκόμα που της ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της βιοψίας: «Δεν καταλαβαίνεις. Περίμενα 40 χρόνια για να ακούσω αυτά τα λόγια. Ήξερα ότι θα το άκουγα μια μέρα».

Sarah Benny: Έκοψε τα μαλλιά της έχοντας στο πλευρό τους γιούς της 

Μέρες μετά την έναρξη της χημειοθεραπείας αποφάσισε να στρατολογήσει τους τέσσερις γιους της, για να τη βοηθήσουν να κόψει τα μαλλιά της. Αστειευόμενη παραδέχθηκε ότι ο 18χρονος Billy, ο 16χρονος Charlie, ο 14χρονος Rafferty, και ο 12χρονος Laurie «δεν πρόκειται να γίνουν διάσημοι κομμωτές» μετά το ανομοιόμορφο κούρεμα.

Η ίδια κατέγραψε τη στιγμή και τη δημοσίευσε με μια ανάρτηση στο Instagram, στην οποία έγραψε: «Μια μικρή στοίβα από μαλλιά σε όχι πολύ καλή κατάσταση είναι στο δρόμο για το @officiallittleprincesstrust - οι κομμωτές μου έκοψαν τα μαλλιά την Παρασκευή το βράδυ - ένα βήμα μπροστά μετά την πρώτη χημειοθεραπεία για τον καρκίνο του μαστού». 

«Είμαι τυχερή γιατί ζω σε μια οικογένεια όπου όλοι μιλάμε», εξήγησε σχετικά με το πώς είπε στα παιδιά της ότι έχει καρκίνο.«Απλώς είπαν: Θα είσαι ειλικρινής; Και είπα: Σου υπόσχομαι ότι θα είμαι κοντά για πολύ καιρό ακόμα. Θα είναι λίγο δύσκολο. Αλλά υπόσχομαι ότι δεν θα πω ψέματα». 

H Sarah Beeny είχε μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν για την απώλεια της μητέρας της σε νεαρή ηλικία, λέγοντας στη Daily Mail το 2020: «Ο θάνατος είναι δύσκολος για ένα παιδί, για να τα βγάλει πέρα... Αλλά ήμουν κοντά στον Diccon, τον αδερφό μου, και τον πατέρα μου. Το μόνο θετικό με την απώλεια της όταν ήμουν τόσο μικρή είναι ότι, για μένα, θα είναι πάντα τέλεια».

Sarah Beeny: Ποια είναι η 50χρονη τηλεπαρουσιάστρια

Η Sarah Beeny και η οικογένειά της άφησαν το σπίτι τους στο Λονδίνο τον Μάρτιο για να μετακομίσουν σε ένα σπίτι επτά υπνοδωματίων στο Σόμερσετ, αφού αγόρασαν ένα αγρόκτημα 220 στρεμμάτων το 2018. Το 2010, η Sarah παρουσίασε την οικογένειά της στη σειρά Beeny's Restoration Nightmare, στην οποία προβλήθηκε κάθε στάδιο από την ανακαίνιση του Rise Hall, ενός αρχοντικού στο ανατολικό Γιορκσάιρ. Μετέτρεψαν το αρχοντικό σπίτι σε σπίτι με οικογένεια και χώρο γάμου και πούλησαν το ακίνητο το 2019.

Οι τέσσερις γιοι της Sarah, που έχουν δημιουργήσει συγκρότημα, της αφιέρωσαν πρόσφατα ένα τραγούδι, με την περήφανη μαμά να μπαίνει στο Instagram την Ημέρα της Μητέρας για να μοιραστεί το κομμάτι με τους θαυμαστές. 

Το τραγούδι τους έχει τίτλο Unconditional. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ