TV & Media

Καλημέρα Ελλάδα: Το πρώτο τρέιλερ με Γιώργο Παπαδάκη - Μαρία Αναστασοπούλου

Ο υπαινιγμός για το μουστάκι

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου
Ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου © Youtube / Ant1

Καλημέρα Ελλάδα: Γιώργος Παπαδάκης και Μαρία Αναστασοπούλου στο πρώτο τρέιλερ της συνεργασίας τους στον ΑΝΤ1.

Η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» αναμένεται να σηκώσει αυλαία σε λίγες ημέρες και τη νέα τηλεοπτική σεζόν που ξεκινά, ο Γιώργος Παπαδάκης θα έχει στο πλευρό του τη Μαρία Αναστασοπούλου, που θα βρεθεί απέναντι από τον ΣΚΑΪ, το πρώην τηλεοπτικό της σπίτι, από το οποίο για χρόνια έλεγε την πρώτη «καλημέρα». 

Πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ, στο οποίο - μετά από πολλά χρόνια- ο Γιώργος Παπαδάκης παύει να είναι ο μοναδικός πρωταγωνιστής. Από το στούντιο του Ant1 οι δύο παρουσιαστές καλούν τους τηλεθεατές στην πρωινή, ενημερωτική εκπομπή τους και υπόσχονται ότι το μόνο που θα παραμείνει ίδιο από τον Σεπτέμβρη θα είναι το μουστάκι του παρουσιαστή. 

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ - Έρχεται τον Σεπτέμβριο

Καλημέρα Ελλάδα: Ο Γιώργος Παπαδάκης και η αποκάλυψη για αλλαγή σκυτάλης

Λίγο πριν το τέλος της προηγούμενης τηλεοπτικής σεζόν, ο Γιώργος Παπαδάκης είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι ετοιμάζεται να παραδώσει την τηλεοπτική σκυτάλη, μετά από 33 χρόνια σταθερής πορείας στο «Καλημέρα Ελλάδα».

«Υπήρξαν στιγμές που έφτασα πολύ κοντά στο να φύγω, υπήρξαν στιγμές που το σκέφτηκα. Πέρασε σαν σκέψη. Ένας από τους λόγους που δεν ενέδωσα όμως ήταν και αυτός, ξέρεις αυτό το παζάρι... είμαι λαϊκής προέλευσης είμαι ένας άνθρωπος απλός, ούτε καλός ούτε κακός, αλλά όλα αυτά με τα λεφτά και αν έκλεισες κλπ με ενοχλούσαν πάντα. Μου είχαν γίνει δελεαστικότατες προτάσεις, με πολύ περισσότερα χρήματα από τον ΑΝΤ1», είχε πει ο Γιώργος Παπαδάκης και πρόσθεσε:

«Τώρα πια κάνω σκυταλοδρομία. Αυτό σημαίνει ότι η συνέχεια η δική μου σε αυτή την εκπομπή θα είναι να δώσω τη σκυτάλη. Σιγά σιγά μέσα στην επόμενη σεζόν. Δεν μπορώ να πω ακόμα σε ποιον, αλλά τον έχω στο μυαλό μου αυτόν τον άνθρωπο. Μπορεί να μην είναι ένας αλλά δύο. Δεν θα φύγω ποτέ από αυτή την εκπομπή, θα είμαι εκεί. Η εκπομπή θα ξεκινήσει κανονικά και σιγά σιγά θα γίνει αυτό. Θα παραμείνω στην εκπομπή, θα έχω τον γενικό συντονισμό, δεν μπορώ να το εγκαταλείψω. Έχω τέσσερα παιδιά, το τέταρτο είναι η εκπομπή», πρόσθεσε ο Γιώργος Παπαδάκης αναφερόμενος στο μέλλον του Καλημέρα Ελλάδα. 

Γιώργος Παπαδάκης: Μέσα στην επόμενη σεζόν θα παραδώσω τη σκυτάλη

Καλημέρα Ελλάδα: Η νέα αρχή της Μαρίας Αναστασοπούλου και το «αντίο» από τον ΣΚΑΪ

Η Μαρία Αναστασοπούλου στην τελευταία της εκπομπή στο ΣΚΑΪ εμφανίστηκε συγκινημένη. «Λένε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις κάτι ετοιμάζεις για να πεις αλλά εγώ δεν έχω ετοιμάσει τίποτα για να σας είμαι απολύτως ειλικρινής. Λοιπόν, πέρασαν 15 πάρα πολύ ωραία χρόνια και ευχαριστώ πάρα πολύ την διοίκηση του ΣΚΑΪ. Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσαν να μάθω τη δουλειά, ευχαριστώ τους φίλους μου και τους βλέπω εδώ. Δεν είναι συνάδελφοι για μένα, πρώτα από όλα είναι φίλοι. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Εμείς, όπως αντιλαμβάνεστε, έχουμε ανοίξει λογαριασμούς πια τα πρωινά οπότε σε λίγες εβδομάδες θα είμαστε μαζί. Συγγνώμη για τα λάθη που έγιναν, για τις αχρείαστες εντάσεις σε κάποιες περιπτώσεις. Σας ευχαριστώ από καρδιάς, να είστε όλοι καλά και να έχετε ένα υπέροχο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι. Γεια σας».

Το συγκινητικό αντίο της Μ. Αναστασοπούλου | Σήμερα | 22/07/2022

Στο Καλημέρα Ελλάδα, ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου θα πουν την πρώτη καλημέρα τον Σεπτέμβριο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ