TV & Media

GNTM 5: Αυτό είναι το πρώτο τρέιλερ - Ποια είναι η νέα model instructor και ο νέος coach

Τα πρόσωπα που συνθέτουν τον νέο κύκλο

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
15’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
GNTM 5 - Η νέα κριτική επιτροπή
GNTM 5 - Η νέα κριτική επιτροπή © Instagram / gntmgr

GNTM 5: Το πρώτο τρέιλερ, η σύνθεση της κριτικής επιτροπής και οι δηλώσεις των νέων προσώπων του ριάλιτι του Star.

Το GNTM 5 θα επιστρέψει στις τηλεοπτικές μας οθόνες το Φθινόπωρο και ήδη το STAR έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ με σκηνές από τα δοκιμαστικά των κοριτσιών. Η Βίκυ Καγιά επέστρεψε στο ριάλιτι και η νέα κριτική επιτροπή πήρε θέση. 

Στο νέο κύκλο του GNTM θα δούμε κορίτσια από 18 έως 88 ετών. Στη θέση των κριτών βλέπουμε τη Βίκυ Καγιά, τον Τάσο Σοφρωνίου, τον Γιώργο Καράβα, τη guest κριτή στις audition Σοφία Χατζηπαντελή, τη hostess Έλενα Γαλύφα, τη model instructor Mary Vitinaros, τον νέο coach Χρήστο Μπίρμπα και τα κορίτσια από 18 έως 88 ετών, που θέλουν πολύ να κάνουν καριέρα στον χώρο της μόδας. 

GNTM 5 - #LetsStar 2022-23

GNTM 5: Ποια είναι η νέα model instructor και ο νέος coach

H Mary Vitinaros θα είναι η model instructor του GNTM 5. Η Ελληνοαυστραλή με σπουδές στα οικονομικά και ύψος 1,84, μετρά συνεργασίες με διάσημους οίκους μόδας, όπως οι Ellipse Lingerie, Guess, Ralph Lauren, Gottex και έχει αναλάβει καμπάνιες με μαγιό και εσώρουχα. Είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, μετρώντας πάνω 129.000 ακόλουθους στο Instagram.

Ο Χρήστος Μπίρμπας είναι ο νέος coach του GNTM 5. Ο Χρήστος ανήκει στη νέα γενιά του ελληνικού, ανδρικού μόντελινγκ και έχει συνεργαστεί σχεδόν με όλους τους γνωστούς Έλληνες σχεδιαστές. Έχει τελειώσει το τμήμα Μηχανολογίας στη Χαλκίδα. Ο νέος coach του GNTM 5 θα βρίσκεται με τα κορίτσια, θα τα εμψυχώνει, θα τα στηρίζει, θα τους δίνει την απαραίτητη ενέργεια, ώστε να ανταποκριθούν με επιτυχία στις δοκιμασίες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ