TV & Media

Σπύρος Μπιμπίλας: «Δέχομαι ενορχηστρωμένη επίθεση από σκοτεινούς κύκλους»

Η νέα ανάρτηση μετά τον σάλο για τον «θάνατο» του Γιώργου Μάγκα

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σπύρος Μπιμπίλας: Οι δηλώσεις του ηθοποιού περί επίθεσης μετά την ψευδή είδηση για τον θάνατο του Γιώργου Μάγκα. 

Σε νέα ανάρτηση προχώρησε ο Σπύρος Μπιμπίλας μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει για την ψευδή είδηση που μετέδωσε περί θανάτου του Γιώργου Μάγκα μέσω της σελίδας του στο Facebook και για την οποία έχει ήδη ζητήσει δημόσια, αλλά και ιδιωτικά συγγνώμη. 

Ο Σπύρος Μπιμπίλας παίρνει θέση για όλα όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες για το ατόπημά του και κάνει λόγο για «ενορχηστρωμένη επίθεση από σκοτεινούς κύκλους» προς το πρόσωπό του. Επιπλέον, υποστηρίζει ότι κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να τον στοχοποιήσουν, να τον βρίσουν και να τον προσβάλουν, αναφερόμενοι και στη δράση του ως πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

«Με αφορμή την άστοχη η ανάρτησή μου για την οποία δεν ευθύνομαι απόλυτα, αφού συγκινημένος αναπαρήγαγα δημόσια ανάρτηση αλλού και για την οποία δημόσια και ιδιωτικά ζήτησα συγγνώμη από τον άμεσα θιγόμενο… διάφοροι βρήκαν ευκαιρία για ακόμη μία φορά να με στοχοποιήσουν, να με υβρίσουν χυδαία, να με προσβάλουν γιατί στο πρόσωπό μου νομίζουν ότι θα χτυπήσουν τον αγώνα του σωματείου μας για όλα τα κακώς κείμενα!», αναφέρει στη νέα του ανάρτηση ο Σπύρος Μπιμπίλας και προσθέτει: «Δεν θα με τρομάξουν αυτά από όπου κι αν προέρχονται, ειδικά από αυτούς που συσχετίζουν άσχετα πράγματα για δικά τους μικροσυμφέροντα… Ευχαριστώ από καρδιάς όλους αυτούς, δημοσιογράφος συναδέλφους και φίλους που μου συμπαραστέκονται στην άδικη ενορχηστρωμένη επίθεση από σκοτεινούς κύκλους!».

Γιώργος Μάγκας: Οι νέες δηλώσεις για τον Σπύρο Μπιμπίλα

Ο Γιώργος Μάγκας μέσα από νέες του δηλώσεις στον ΣΚΑΪ ζητά από τον Σπύρο Μπιμπίλα να βγει στην τηλεόραση και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για την ψευδή είδηση περί θανάτου του. 

Ο βιρτουόζος του κλαρίνου, Γιώργος Μάγκας, αποκάλυψε πώς έμαθε για την «είδηση του θανάτου του». Όπως περιγράφει: «Το μάθανε τα παιδιά και πήραν τηλέφωνο και κλαίγανε. Μου λέγανε πατέρα είσαι ζωντανός;, Ναι ζωντανός είμαι, απάντησα. Μου λέγανε μπες στο facebook να δεις τι γράφουν». Ο Σπύρος Μπιμπίλας τον πήρε και ζητούσε συγγνώμη, ωστόσο τόνισε ότι «θα ήταν ωραίο να βγει στην τηλεόραση και να ζητήσει συγγνώμη από όλη την Ελλάδα και από το εξωτερικό».