TV & Media

Τελικός Survivor 2022: O Άρης Σοϊλέδης, ο Στάθης Σχίζας ή τα ριάλιτι ο μεγάλος νικητής;

Όσα έγιναν στον ημιτελικό

Χαρά Βαμβακούλα
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τελικός Survivor 2022: Άρης Σοϊλέδης και Στάθης Σχίζας οι διεκδικητές του επάθλου - Οι καλύτερες στιγμές του ημιτελικού

Ο μεγάλος τελικός του Survivor 2022 θα γίνει σήμερα στο Γαλάτσι. Οι διεκδικητές του επάθλου είναι ο Άρης Σοϊλέδης και ο Στάθης Σχίζας. Εκτός τελικού βρέθηκαν η Ασημίνα και η Μαίη. 

Ο ημιτελικός τα είχε όλα: Χρήστο Δάντη, αλλά και πρόταση γάμου από τον Γιάννη Τσολάκη. Το Survivor 2022 βρέθηκε απέναντι από τον Σασμό και όπως φάνηκε στους πίνακες τηλεθέασης, το ριάλιτι ήρθε δεύτερο. Στο γενικό σύνολο ο Σασμός είχε μέσο όρο 37,4% και μάλιστα έφτασε σε τέταρτο (21:30 – 21:45) στο 43,4%. Το Survivor ακολούθησε με 25,3%, οι Άγριες Μέλισσες με 22,6% και ο Εκατομμυριούχος με 19,1%. Στο δυναμικό κοινό ο Σασμός σημείωσε μέσο όρο 34,2%, ενώ οι Άγριες Μέλισσες βρέθηκαν στο 21,9%. Το Survivor είχε 21,6% και ο Εκατομμυριούχος 18,5%.

Πρόταση γάμου πριν τον τελικό του Survivor 2022

«Γιάννη Τσολάκη, ας αφήσουμε τα αστεία για λίγο στην άκρη και να περάσουμε στα σοβαρά… Παντρεύεσαι;» ρώτησε ο παρουσιαστής του Survivor τον πρώην διαγωνιζόμενο.

«Πήρα την απόφαση, ναι και θέλω να το κάνω» εξομολογήθηκε, δειλά, ο Γιάννης Τσολάκης. «Ε άντε πες το στην κοπέλα σου! Τι με κοιτάς; Σε μένα θα το πεις; Φώναξε το δυνατά να το ακούσει όλος ο κόσμος» συμπλήρωσε, με χιούμορ, ο Γιώργος Λιανός στο Survivor.

Στη συνέχεια ο Γιάννης Τσολάκης προχώρησε σε μια πολύ τρυφερή ερωτική εξομολόγηση προς την αγαπημένη του για να γονατίσει στη συνέχεια και να της κάνει πρόταση γάμου. «Η αλήθεια είναι ότι την Κατερίνα την αγαπώ πάρα πολύ! Να ξέρεις ότι μέσα στο παιχνίδι κατάλαβα ότι δεν μπορώ χωρίς εσένα καθόλου, ήσουν το στήριγμα μου, ήσουν οι σκέψεις μου κάθε μέρα και κάθε νύχτα, στις λύπες μου ήσουν εκεί, στις στεναχώριες μου ήσουν εκεί, στις χαρές μου ήσουν εκεί.
Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς εσένα και επειδή δεν θέλω να τα παραλέμε πολύ… Κατερίνα, δέχεσαι να με παντρευτείς;».

Ο Χρήστος Δάντης τραγούδησε στην αγαπημένη του - Εκτός τελικού του Survivor 2022 η Ασημίνα Χατζηανδρέου

Ο Χρήστος Δάντης βρέθηκε στον ημιτελικό του Survivor 2022 και είπε ένα τραγούδι για την αγαπημένη του Ασημίνα Χατζηανδρέου που ήταν στην τελική τριάδα του ριάλιτι επιβίωσης. 

«Eγώ στις κουβέντες δεν είμαι καλός! Στις κουβέντες δεν είμαι καλός αν και τελευταία η πολιτική σκέφτεται να ασχοληθεί μαζί μου, και όχι εγώ μαζί της. Εγώ ξέρω να τα λέω τραγουδιστά για να το αφιερώσω σε όλους αλλά κυρίως στην αγαπημένη μου», είπε ο Χρήστος Δάντης και τραγούδησε στην αγαπημένη του: «Σ’ αγαπάω απλά και δεν έχει αλλά, τι κι αν δεν το δέχεσαι, δεν έχει διαφορά… Σ’ αγαπάω απλά και δεν έχει αλλά, ούτε να το σκέφτεσαι, να μην το λέω πια… Σ’ αγαπάω απλά».

«Παιδιά, συγχαρητήρια σε όλους! Θα χειροκροτήσω όλους σας γιατί αυτό που κάνατε όλοι φέτος, εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω» συμπλήρωσε ο Χρήστος Δάντης.

Τελικός Survivor 2022: Ποιος είναι ο Άρης Σοϊλέδης και ο Στάθης Σχίζας

Ο Άρης Σοϊλέδης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2008-2009. Έχει αγωνιστεί με τις «μικρές» Εθνικές Ελλάδας. Είναι γεννημένος στις 8 Φεβρουαρίου 1991. Έχει ύψος 1,81. Το 2019 εντάχθηκε στην ομάδα  ΦΚ Στεάουα Βουκουρεστίου ως αμυντικός. Ως ποδοσφαιριστής παραμένει “ελεύθερος” μετά τη λύση της συνεργασίας του με τη Στεάουα Βουκουρεστίου. Έχει περάσει από αρκετές ομάδες όπως ο ΟΦΗ και ο Λεβαδειακός, ενώ όταν έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό αγωνίστηκε σε Δόξα Δράμας και Νίκη Βόλου.

Στις 7 Ιουνίου 2014, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ, το οποίο στις 6 Ιουλίου 2016, λύθηκε κοινή συναινέσει. Με την εκλεκτή της καρδιά του, Μαρία Αντωνά, προγραμματίζουν να παντρευτούν μέσα στο 2022.

Ο Στάθης Σχίζας είναι 30 ετών και γεννήθηκε στην Αθήνα. Ο αθλητισμός κατέχει μεγάλο κομμάτι στη ζωή του. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο και μεγαλώνοντας έπαιξε σε ομάδες Β’ Εθνικής ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Την καρδιά του, όμως, την «κέρδισε» το kick boxing, στο οποίο κατέχει αρκετές διακρίσεις σε εγχώριους αγώνες.

Οι περισσότεροι τον γνωρίζουν μέσα από τις επιχειρήσεις του στο χώρο της εστίασης. Έχει μια κόρη 8 χρονών.