TV & Media

Κένταλ Τζένερ: Το αγγούρι δεν την αποθαρρύνει - Η νέα προσπάθεια (βίντεο)

«Άντε πάλι»

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Κένταλ Τζένερ και το αγγούρι γίνονται ξανά θέμα στα social media. Το Instagram story για τη νέα απόπειρα να το κόψει με μαχαίρι.

Η Κένταλ Τζένερ είχε γίνει (ξανά) viral πρόσφατα, όταν επιχείρησε να κόψει ένα αγγούρι, εφαρμόζοντας μια δική της τεχνική, η οποία προκάλεσε την απορία των followers. Το βίντεο με την Κένταλ Τζένερ και το αγγούρι δεν σταματούσε να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο πώς κρατούσε το αγγούρι με το χέρι, την ώρα που στο άλλο είχε το μαχαίρι.

Παρά το «κράξιμο» που δέχτηκε, η Κένταλ Τζένερ δεν έδειξε να πτοείται, αντιμετωπίζοντας με χιούμορ τα σχόλια στα social media. Το διάσημο μοντέλο και τηλεπερσόνα επέστρεψε δριμύτερη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γνωστοποιώντας ότι δεν πτοήθηκε με το αγγούρι και είναι έτοιμη για μια νέα προσπάθεια. «Άντε πάλι» έγραψε στο Instagram story, που συνοδεύει τη φωτογραφία με το αγγούρι και το μαχαίρι.

H Κένταλ Τζένερ και το αγγούρι - Πώς έγινε θέμα όταν πήγε να το κόψει 

Υπενθυμίζεται ότι στο πέμπτο επεισόδιο της σειράς «The Kardashians», η Κένταλ Τζένερ πηγαίνει στη νέα έπαυλη της μητέρας της, Κρις. Κάποια στιγμή ανοίγει το ψυγείο για ένα σνακ. Ξεκαθαρίζει, μάλιστα, ότι δεν θέλει ο σεφ να της φτιάξει κάτι να φάει, όπως της προτείνει η μητέρα της.

«Θα το φτιάξω μόνη μου. Απλά πρέπει να κόψω λίγο αγγούρι. Είναι πολύ εύκολο» ανέφερε. «Πρόσεχε, γιατί τις προάλλες κόπηκα» προειδοποίησε η Κρις, με την Κένταλ Τζένερ να απαντά: «Είμαι κάπως φοβισμένη».

Ο ανορθόδοξος τρόπος που επιχείρησε να κόψει το αγγούρι, σχολιάστηκε στα social media. «Σίγουρα δεν είμαι καλή, γι' αυτό μη με ζουμάρετε» δήλωσε η Κένταλ Τζένερ την ώρα που προσπαθούσε να κόψει σε φέτες το αγγούρι.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις