TV & Media

MasterChef 2022: Αποχώρησε το μεγάλο φαβορί του διαγωνισμού

Η τελική 4άδα του διαγωνισμού

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
MasterChef 2022
MasterChef 2022: Αποχώρησε το μεγάλο φαβορί του διαγωνισμού © STAR

MasterChef 2022: Αποχώρησε το μεγάλο φαβορί του διαγωνισμού, ο Γιάννος Σδούγκας.

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον το MasterChef, με μόνο τους τέσσερις τελευταίους παίκτες να διεκδικούν το «χρυσό» έπαθλο και τον μεγάλο τίτλο του ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Στο χθεσινό επεισόδιο και μετά την αποχώρηση του Χριστόφορου Κατσιάνα, η τελική πεντάδα του MasterChef 2022 πάλεψε για μία θέση στο Final 4, όπως είπαν και οι κριτές.

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, η Ελπίδα Μορφούλη, ο Νικήτας Μπατσικούρας και ο Γιάννος Σδούγκας, μαγείρεψαν μία διαφορετική εκδοχή του πιάτου από τις οντισιόν, την ώρα που η Καλλιόπη Μπεζαντέ ήταν ασφαλής στον εξώστη από νίκη σε προηγούμενη δοκιμασία.

Όπως και στη προηγούμενη δοκιμασία, οι κριτές δεν αναζήτησαν το καλύτερο πιάτο, αλλά την πιο αδύναμη προσπάθεια, που οδήγησε έναν παίκτη εκτός MasterChef 2022.

Masterchef: Αποχώρησε ο Γιάννος, το φαβορί του παιχνιδιού - Σάστισαν οι παίκτες (video)

MasterChef 2022: Αποχώρησε ο Γιάννος

Ο Γιάννος Σδούγκας, όπως παραδέχτηκε στην κάμερα, είχε στο μυαλό του πολλές παρασκευές και οι σκέψεις του τον αποσυντόνισαν. Δεν κατάφερε να φτιάξει αυτό που είχε αρχικά στο μυαλό του και η ιδέα του έμεινε στη «μέση», κάνοντας τους κριτές να διαλέγουν το πρώτο πιάτο που είχε φέρει στον διαγωνισμό κι όχι το τελευταίο.

Η αποχώρησή του ήταν πολύ έντονη, καθώς ο Γιάννος ήταν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού MasterChef, με όλους του συμπαίκτες του να έχουν προβλέψει ότι θα φτάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό. Η θέση κατάταξής του τελική ήταν η πέμπτη. 

Όπως του είπαν και οι κριτές, για εκείνον ήταν νωρίς, παρότι βρισκόμαστε στο τελευταίο στάδιο του διαγωνισμού. Επίσης τον αποκάλεσαν «ολοκληρωμένο μάγειρα».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ