TV & Media

Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Πώς την άλλαξε το MasterChef - Η «κουμπαριά» με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Γιατί δεν έχει αναλάβει ακόμα μεγάλη κουζίνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη
Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη © YouTube

Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Ο τίτλος του «MasterChef», ο γάμος και η πρόταση στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Για την ζωή της μετά το MasterChef, τον λόγο που δεν έχει δουλέψει ακόμα σε μεγάλη κουζίνα ακόμα αλλά και τις σχέσεις που έχει διατηρήσει με τους τρεις κριτές του ριάλιτι, μίλησε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, περσινή νικήτρια του διαγωνισμού μαγειρικής.
 
Συγκεκριμένα, αποκάλυψε αρχικά πως ακόμα δεν νιώθει έτοιμη να αναλάβει τον ρόλο του «σεφ» σε μία επαγγελματική κουζίνα.

«Οι συνήθειες δεν άλλαξαν, αλλά βελτιώθηκαν, μετά το ΜasterChef. Και οικονομικά. Θα καταφέρω να βγάλω νόστιμο φαγητό, αλλά επειδή δεν έχω αναλάβει ποτέ μία κουζίνα, δεν έχω μπει σε ρόλο σεφ. Φοβάμαι. Υστερώ πολύ και θέλω πολλή δουλειά πιστεύω, δεν θα το έκανα ακόμα. Θα έπρεπε όμως, για να ξεπεράσω τον φόβο μου», ανέφερε.

Ως προς την προσωπική της ζωή, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη δήλωσε: «Δεν είμαι παντρεμένη ακόμα, αλλά πλησιάζουμε και σε αυτό. Ο σύντροφός μου, ο Χρήστος είναι ζαχαροπλάστης. Το όνειρό μας είναι να κάνουμε ένα μαγαζί που θα χωράει όλα κι όλα 20 άτομα, αλλά αυτά τα 20 άτομα θέλουμε να φεύγουν και να λένε ότι θα ξανάρθουν. Δεν θέλω ένα μαγαζί που θα είναι all day bar και θα κάνω τα πάντα».

Ακολούθως, μίλησε για τη σχέση που έχει κρατήσει με τους τρεις κριτές του MasterChef σημειώνοντας πως «έχω κρατήσει πολύ καλή επαφή και με τους τρεις κριτές. Μέχρι στιγμής, δεν χρειάστηκε να τους ζητήσω βοήθεια, αλλά είμαι σίγουρη πως αν τους πάρω τηλέφωνο και τους ζητήσω κάτι, θα με βοηθήσουν».

Τέλος, όσο για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, που περιμένει το πρώτο του παιδί, δήλωσε: «Ταιριάζουν πολύ, έχουν απίστευτη χημεία με τη Χρύσα. Θέλω να γίνω νονά. Αυτός μου είχε κάνει πρόταση να γίνει κουμπάρος στον γάμο, εγώ θα γίνω νονά».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ