- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
MasterChef 2022: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και ο νέος κάτοχος της κάρτας ασυλίας
Ποιος παίκτης σέρβιρε ωμό κοτόπουλο στους κριτές
MasterChef 2022: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και ο νέος κάτοχος της κάρτας ασυλίας - Ποιος παίκτης σέρβιρε ωμό κοτόπουλο στους κριτές.
Εκπλήξεις, νόστιμα πιάτα αλλά και αποτυχημένες προσπάθειες είχε το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef. Ειδικότερα, οι κορυφαίοι δέκα του φετινού διαγωνισμού αναμετρήθηκαν σε ένα τεστ δημιουργικότητας υψηλών απαιτήσεων, με τον νικητή να κερδίζει την τελευταία κάρτα ασυλίας της χρονιάς αλλά και μία κουζινομηχανή.
Μετά από μία ακόμα μαγειρική... μάχη, τα τρία καλύτερα πιάτα είχαν οι Γιάννος, Νικήτας και Παναγιώτης με τους τρεις κριτές να τους δίνουν συγχαρητήρια για τα πιάτα τους.
Ωστόσο, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος κατέληξαν ότι το καλύτερο πιάτο ήταν αυτό του Παναγιώτη, ο οποίος έτσι κέρδισε για δεύτερη φορά σε Τεστ Δημιουργικότητας παίρνοντας μαζί και την τελευταία στον διαγωνισμό κάρτα ασυλίας αλλά και μία κουζινομηχανή.
Στον αντίποδα βρέθηκαν ο Μάριος, ο «Μπόμπαινας» και ο Νίκος. Ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση, μάλιστα, παρέδωσε πιάτο με ωμό κοτόπουλο ενώ για τους άλλους δύο οι κριτές του MasterChef είπαν ότι ο μεν Δημήτρης ήταν εκτός θέματος, καθώς χρησιμοποίησε αμύγδαλο, ενώ ο Νίκος δεν μπόρεσε να διαχειριστεί σωστά τα άγρια σπαράγγια.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η δημοσιογράφος θα παρουσιάζει και ενημερωτική εκπομπή
Το αφιέρωμα στις άγνωστες πτυχές της σπουδαίας Ελληνίδας ηθοποιού
«Χαιρετώ σας λοιπόν κι εύχομαι να ανταμώσουμε ξανά σε νέα ταξίδια» - Η ανάρτηση του δημοσιογράφου
Συντετριμμένοι οι συνεργάτες της στη σειρά
7 μήνες μετά την παραίτησή του για το «εκτός γραμμής» πρωτοσέλιδο για τις σχέσεις Φάμελλου - Τσίπρα
Τι θα δούμε στα οκτώ επεισόδια
Η ανακοίνωση για την υγεία του
«Βρεθήκαμε στη Νίκαια, βρεθήκαμε κάτω από το Παναθηναϊκό Στάδιο»
Μύκονος, Σαντορίνη και η ζέστη του καλοκαιριού που συνεχίζει να εκπλήσσει
Σκηνές με τον αγαπημένο ηθοποιό και δηλώσεις από τους συνεργάτες του
Τι αποκαλύπτουν δύο νέες έρευνες της διαΝΕΟσις για τη σχέση των Ελλήνων με τα ΜΜΕ και την παραπληροφόρηση
Ο παρουσιαστής ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1
Ο παρουσιαστής θα βρίσκεται στο ίδιο κανάλι για τα επόμενα δύο χρόνια
Η Καστοριά και η Θεσσαλονίκη στο επίκεντρο του διεθνούς διαλόγου για το μέλλον των ΜΜΕ και της επικοινωνίας
Το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα θα είναι ένα καθημερινό μαγκαζίνο
Με αφορμή την εμπρηστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη
Το φινάλε είχε έντονη συναισθηματική φόρτισ
Οι αιχμές του παρουσιαστή για τη φετινή τηλεοπτική χρονιά στον ΑΝΤ1
Έναν μήνα μετά το πρόωρο φινάλε της εκπομπής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.