TV & Media

MasterChef 2022 - Ο Μπόμπαινας ξαναχτύπησε: «Αχ, Νικήτα, θα σε χορέψουν καλαματιανό»

«Και δεν θα το πάρεις χαμπάρι»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο «Μπόμπαινας»
Ο «Μπόμπαινας» © YouTube

MasterChef 2022: Ο «Μπόμπαινας» συνεχίζει να πρωταγωνιστεί με τις ατάκες του - Τι είπε για τον Νικήτα.

MasterChef και Μπόμπαινας πλέον πάνε πακέτο, με τον Δημήτρη Ταϊρίδη να είναι ένας από τους πρωταγωνιστές του φετινού ριάλιτι και όχι για τις μαγειρικές του ικανότητες.

Ο γνωστός πλέον σε όλους ως «Μπόμπαινας» ξαναμπήκε στον διαγωνισμό μαγειρικής και έκτοτε συνεχίζει από εκεί που το... άφησε φεύγοντας από το σπίτι. 

Ειδικότερα, στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του MasterChef οι κριτές ανακοίνωσαν αλλαγές στην διαδικασία της ομαδικής με τον Παναγιώτη Κουμουνδούρο να έχει το δικαίωμα να… ανακατέψει τις ομάδες επιλέγοντας μερικούς από τους μπλε παίκτες.

Τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν στη σύσκεψη της κόκκινης ομάδας ήταν το όνομα του Νικήτα και του Βασίλη. Γεγονός που δεν άφησε ασχολίαστο ο «Μπόμπαινας» και τόνισε πως πρόκειται περί στρατηγικής, αφού η αντίπαλη ομάδα θα αξιοποιήσει μαγειρικά τον Νικήτα αλλά σε περίπτωση ήττας θα τον ψηφίσουν.

«Αχ, Νικήτα μου, θα σε χορέψουν καλαματιανό και δεν θα το πάρεις χαμπάρι. Θα κάνει ο Νικήτας υπερπροσπάθειες και θα πηγαίνουν και θα τον ψηφίζουν όλοι. Επειδή είναι και ένας δυνατός μάγειρας, είναι και ένας τρόπος μάλλον τακτικής, να τον βγάλουν και από τον διαγωνισμό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπόμπαινας.

 

MasterChef 2022 | Ο Παναγιώτης είχε το πλεονέκτημα να χωρίσει τις δύο Ομάδες

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ