TV & Media

«Με δείξατε ολόγυμνη, γι’ αυτό σας κάνω μήνυση»

Παίκτρια του ριάλιτι «Dating Naked» ζητά 14 εκατ. δολάρια

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σε μήνυση κατά του τηλεοπτικού δικτύου VH1 προχωρά η παίκτρια του ριάλιτι "Dating Naked", Τζέσι Νίζεγουιτς, η οποία καταγγέλλει το δίκτυο πως έδειξαν τα γεννητικά της όργανα χωρίς λογοκρισία σε επεισόδιο της εκπομπής που προβλήθηκε πρόσφατα.

Το concept της εν λόγω εκπομπής έχει ως εξής: Άντρες και γυναίκες καλούνται να γνωρίσουν ο ένας τον άλλον, και ακόμα και να γίνουν ζευγάρι, μόνο που καθόλη τη διάρκεια των συναντήσεών τους είναι πάντα ολόγυμνοι (και κάπου στη φύση). Η εκπομπή λογοκρίνει τα γεννητικά όργανα των παικτών, καθώς και τα στήθη των γυναικών, αν και δείχνει τα οπίσθιά τους χωρίς "τετραγωνάκια".

Ωστόσο, η 28χρονη Νίζεγουιτς υποστηρίζει πως έδειξαν στιγμιαία το αιδοίο της σε αλογόκριτο πλάνο. Η διαγωνιζόμενη, που εργάζεται ως μοντέλο, δηλώνει έξαλλη και κάνει μήνυση στο δίκτυο, ζητώντας 14 εκατ. δολάρια. 

Η ίδια υποστηρίζει πως το επίμαχο πλάνο έγινε viral, πως το είδαν οι δικοί της, ακόμα και η γιαγιά της, και πως ένας άντρας με τον οποίο έβγαινε τον τελευταίο καιρό και με τον οποίο υπήρχαν σοβαρές προοπτικές, εξαφανίστηκε από τη ζωή της μετά την προβολή του επεισοδίου.