TV & Media

Μπρους Γουίλις: Η ανάρτηση από την κόρη του για την αφασία

Το «ευχαριστώ» για την αγάπη του κόσμου και τη στήριξη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μπρους Γουίλις διαγνώστηκε με αφασία
Ο Μπρους Γουίλις διαγνώστηκε με αφασία © EPA/ANDREW GOMBERT

Η κόρη του Μπρους Γουίλις ευχαριστεί τον κόσμο για την αγάπη του στον πατέρα της μετά την είδηση ότι έχει αφασία και αποσύρεται από την υποκριτική.

Η είδηση για τον Μπρους Γουίλις και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, συνεχίζει να κάνει τον γύρο των social media. Ο Μπρους Γουίλις διαγνώστηκε με αφασία και αποσύρεται από την υποκριτική.

Η κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ, Σκάουτ, έστειλε το δικό της μήνυμα στο Instagram.

«Πατέρα, χθες ήταν τόσο σουρεαλιστικά, το να μοιράζεσαι κάτι τόσο προσωπικό. Δεν ήξερα πώς θα το εκλάβει ο κόσμος, υπάρχει πάντα το άγνωστο όταν μοιράζεσαι τόσο ευάλωτα νέα στον κόσμο» ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Ήλπιζα για κάποιου είδους αγάπης και συμπόνιας, πραγματικά δεν περίμενα ποτέ το βάθος της αγάπης που λάβαμε ως οικογένεια χθες. Η υπέροχη "έκρηξη" αγάπης που λαμβάνω αυτή τη στιγμή με συνεπαίρνει. Σας ευχαριστώ που ανταποκριθήκατε με τόση τρυφερότητα και αγάπη για τον πατέρα και ολόκληρη την οικογένειά μου».

bruce-willis.jpg

Με αφασία ο Μπρους Γουίλις - Η ανακοίνωση της οικογένειας για την απόσυρση του ηθοποιού από την υποκριτική

Υπενθυμίζεται ότι η Σκάουτ και οι αδελφές της, Ράμερ και Ταλούλα, η σύζυγος του ηθοποιού Έμμα και η πρώην σύζυγος, Ντέμι Μουρ, δημοσίευσαν μια κοινή ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι ο Μπρους Γουίλις θα αποσυρθεί από την υποκριτική, μετά τη διάγνωση με αφασία.

«Ως οικογένεια θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας ότι ο αγαπημένος μας Μπρους αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, κάτι που επηρεάζει τις γνωστικές ικανότητες. Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για την οικογένειά μας και εκτιμούμε τη συνεχή αγάπη, συμπόνια και στήριξή σας», έγραψε η λεζάντα δίπλα στη φωτογραφία του ηθοποιού.  

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ