TV & Media

MasterChef 2022: Αυτοί είναι οι 4 παίκτες που επέστρεψαν στο σπίτι

Ποιοι παίκτες διεκδικούν την τελευταία ποδιά για το σπίτι

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τέσσερις παίκτες διεκδίκησαν και κέρδισαν την ποδιά της επιστροφής στο σπίτι του MasterChef - Ποιοι έμειναν εκτός διαγωνισμού.

Η εβδομάδα επιστροφών στο σπίτι του MasterChef ολοκληρώνεται με τέσσερις παίκτες να έχουν ήδη καταφέρει να εξασφαλίσουν την εκ νέου συμμετοχή τους στο ριάλιτι μαγειρικής.

Ειδικότερα, την πρώτη ημέρα κερδισμένη βγήκε η Ελπίδα Μορφούλη, η οποία πήρε την πρώτη ποδιά για να επιστρέψει στο σπίτι. Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, που είχε βγει δεύτερος, είχε στα χέρια του σημαντικά πλεονεκτήματα για να καθορίσει την επόμενη φάση των χθεσινών μονομαχιών. Από τη μονομαχία του Νίκου Μπέρκα και του Γρηγόρη Γιαννόπουλου την ποδιά έλαβε ο πρώτος. Τρίτος παίκτης που έλαβε την ποδιά ήταν ο Δημήτρης Ταϊρίδης, ο οποίος μονομάχησε με τον Στέφανο Σαμανή. Η τέταρτη επιστροφή ήταν αυτή της Βασιλικής Δροσάτου έναντι της Αναστασίας Ντμίτρουκ.

 

 

 

 

 

Σήμερα, ωστόσο, το βράδυ θα υπάρξει και μία τελική μονομαχία μεταξύ Στέφανου και Γρηγόρη για την τελευταία ποδιά που θα δοθεί για την επιστροφή στο σπίτι του MasterChef.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις