TV & Media

Τζεφ Μοντάνα: Ο Λιγνάδης με πήγαινε στο περίπτερο και μου έπαιρνε ζελεδάκια

Mε φόντο την πολύκροτη δίκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τζεφ Μοντάνα για Λιγνάδη
Τζεφ Μοντάνα - Δημήτρης Λιγνάδης © Twitter

Για την προσωπική της εμπειρία με τον Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε η Τζεφ Μοντάνα.

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης με πήγαινε στο περίπτερο και μου έπαιρνε ζελεδάκια. Μαζί με τον Ρουβά, μαζί με όλα τα άλλα που έταζε και παρουσίαζε ως δέλεαρ στα παιδιά έκανε και αυτό. Το οποίο και αυτό έχει μια επίπτωση στην ψυχολογία και την αποπλάνηση ενός ανηλίκο» εξομολογήθηκε, μέσα σε όλα, η Τζεφ Μοντάνα στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha.

Επίσης, η Τζεφ Μοντάνα παραδέχθηκε πως «έχω γνωριστεί με τον δεύτερο μηνυτή, είναι νέο παιδί ακόμα και δεν έχει διαμορφώσει την προσωπικότητα του. Δεν έχει την αυτοπεποίθηση που έχω εγώ σήμερα. Μου θυμίζει τον εαυτό μου όταν ήμουν στην ηλικία του. Και μόνο που σκέφτομαι ότι πρέπει να μπει στη θέση να καταθέσει για μια ιστορία στην οποία ένας ανώμαλος, διεστραμμένος μεσήλικας άνδρας παραβίασε την ιδιωτικότητα του, το μέλλον και την ευτυχία του εξοργίζομαι».

H Τζεφ Μοντάνα είχε αποκαλύψει την παρενόχληση που δέχθηκε από τον ηθοποιό σε εκπομπή λέγοντας χαρακτηριστικά «δεν είμαι εκπρόσωπος τύπου, δεν είμαι δικηγόρος, δεν είμαι ψυχολόγος, δεν είμαι γιατρός, δεν είμαι αστυνομικός. Είμαι και γω θύμα του Δημήτρη Λιγνάδη. Όσο δύσκολο, επίπονο, επώδυνο μου είναι να βγαίνω και να μιλάω για αυτό, θεωρώ ότι είναι το σωστό. Προσπαθώ να εκφράζω αυτή την αλήθεια και τα γεγονότα που έχουν συμβεί για να βγει η αλήθεια και επιτέλους αν δικαιωθούμε τα θύματα. Το θέμα είναι η συναίνεση. Δεν έχει σημασία αν είσαι τρανς, αν είσαι γκέι, αν είσαι στρέιτ, αν είσαι πλούσιος, αν είσαι φτωχός, μαύρος, άσπρος, Έλληνας ή μη. Σημασία έχει πως το όχι είναι όχι και το δεν θέλω είναι δεν θέλω από όπου κι αν προέρχεται». 

Η Τζεφ Μοντάνα είναι 30 ετών με καταγωγή από την Κόρινθο. Ανήκει στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και ασχολείται με το μόντελινγκ σε διεθνές επίπεδο, διαμένοντας μεταξύ Λος Άντζελες, Βελγίου και Αθήνας. Δείτε εδώ τη συνέντευξη που έδωσε για το βιβλίο της.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ