TV & Media

Γιώργος Περρής: «Είμαι γκέι, ανακουφισμένος και περήφανος»

«Μεγάλωσα σε μια κοινωνία όπου δεν υπήρχε τρόπος να δεις την κανονικότητα μιας ομοφυλοφιλικής σχέσης…», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Περρής

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιώργος Περρής
Γιώργος Περρής © NDP

Γιώργος Περρής: Ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι είναι γκέι - Όσα δήλωσε για την προσωπική του ζωή και την καριέρα του.

Ο τραγουδιστής Γιώργος Περρής σε συνέντευξή του στο αμερικανικό people.com έκανε γνωστό ότι είναι ομοφυλόφιλος και μίλησε για την προσωπική του ζωή, δηλώνοντας «ανακουφισμένος, περήφανος και χαρούμενος». 

«Μεγάλωσα σε μια κοινωνία όπου δεν υπήρχε τρόπος να δεις την κανονικότητα μιας ομοφυλοφιλικής σχέσης… Δεν ήταν στην τηλεόραση. Δεν υπήρχε στα μέσα ενημέρωσης. Δεν αποτέλεσε μέρος οποιασδήποτε συζήτησης. Παρόλο που στην ιδιωτική μου ζωή, δεν κρυβόμουν πια καθόλου, ως τραγουδιστής, ως δημόσιο πρόσωπο, είχε ένα κόστος για μένα, επειδή υπήρχε ένα κομμάτι μου που ήθελε να μιλήσει γι’ αυτό… Πολλοί άνθρωποι μου είπαν: Δεν πρέπει να βγεις. Δεν πρέπει να μιλήσεις γι’ αυτό δημόσια. Θα καταστρέψει την καριέρα σου», είπε ο Γιώργος Περρής και πρόσθεσε: 

«Αισθάνομαι την ευθύνη, ως καλλιτέχνης, να είμαι όσο πιο ειλικρινής και αληθινός μπορώ και να το μοιραστώ αυτό με το κοινό μου… Υπάρχει διαφορά μεταξύ ιδιωτικότητας. Δεν είμαι μυστικοπαθής. Ποτέ δεν έχω κρυφτεί ή προσποιηθεί ότι είμαι κάποιος άλλος, ποτέ. Έτσι, είμαι σίγουρος ότι (το ότι είμαι γκέι) δεν θα τους σοκάρει ή κάτι τέτοιο. Αλλά νιώθω ότι η σχέση μου με τους θαυμαστές μου, τη φυλή μου, ήρθαμε ένα βήμα πιο κοντά. Αυτό αισθάνομαι ότι θα είναι αυτό, γιατί θα έχουν την πλήρη εικόνα του ποιος είμαι, ελεύθερος και εντελώς ανοιχτός», λέει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Περρής.

Γιώργος Περρής: "Είμαι gay, ανακουφισμένος, χαρούμενος και υπερήφανος"

 

 

Γιώργος Περρής: «Όταν το είπα στους γονείς μου, ήμουν 20 χρόνων»

Ο Γιώργος Περρής αποκάλυψε ότι το πρώτο δημόσιο πρόσωπο που είδε να λέει ανοιχτά ότι είναι γκέι ήταν ο Τζορτζ Μάικλ. «Τότε ήμουν 15 χρόνων και εκείνη την εποχή για εμένα ήταν μία αποκάλυψη που δεν είχα σκεφτεί ότι ήταν δυνατή να γίνει. Δεν ήξερα ότι μπορείς να έχεις έναν σούπερ σταρ, ταλαντούχο, απίστευτο καλλιτέχνη, που να είναι όμορφος άνδρας και να ζει μία κανονική ζωή, παράλληλα με μία σπουδαία καριέρα». 

Στα τέλη της εφηβείας του άρχισε να μιλά στους φίλους του και να δηλώνει ότι είναι ομοφυλόφιλος. Στα 20 του χρόνια μίλησε και στους γονείς του. «Υπήρξε μια μικρή αντίδραση, αλλά όλοι ήταν καλά και όλοι το δέχτηκαν».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Γιώργος Περρής είπε: «Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που δεν έχουν αυτή την πολυτέλεια (να μιλήσουν δημόσια για το ότι είναι γκέι). Ακόμα και σήμερα, το να είσαι ομοφυλόφιλος είναι αιτία θανάτου σε τόσα μέρη του κόσμου. Νομίζω ότι είναι δική μου ευθύνη, ως άνθρωπος αλλά και ως καλλιτέχνης και δημόσιο πρόσωπο, να μιλήσω γι' αυτό». 

George Perris - I Have A Dream (Official Music Video)

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ