TV & Media

MasterChef: Ποιος κέρδισε το Silver Award των 10.000 ευρώ

Αποχώρησε από τον διαγωνισμό ο Σταύρος

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που κέρδισε το Silver Award και τα 10.000 ευρώ.

Οι μαγειρικές δοκιμασίες στο MasterChef συνεχίζονται, με τους διαγωνιζόμενους στα δύο πρώτα επεισόδια αυτής της εβδομάδας να διεκδικούν το Silver Award και το δεύτερο μεγαλύτερο έπαθλο του παιχνιδιού, τις 10 χιλιάδες ευρώ.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο ολοκληρώθηκε η δοκιμασία του Silver Award, με τους 12 παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής να διαγωνίζονται στο Τεστ Δημιουργικότητας. Για τη διαδικασία έπρεπε να παρουσιάσουν στους κριτές τρία ολοκληρωμένα πιάτα σε μπουκίτες, δύο αλμυρά και ένα γλυκό. Οι παίκτες μαγείρεψαν ενώπιον των τριών κριτών, αλλά και του νικητή του MasterChef του 2020, Σταύρου Βαρθαλίτη, και του φιναλίστ, Σταυρή Γεωργίου.



Οι δύο προσπάθειες που ξεχώρισαν ήταν αυτή της Φανής Ζιώγα και του Γιάννου Σδούγκα. Τα πιάτα που τελικά ικανοποίησαν απόλυτα και γευστικά και τεχνικά ήταν του Γιάννου, ο οποίος κέρδισε τις 10.000 ευρώ.

Ο Γιάννος αρχικά είπε ότι θόλωσε και δεν μπορούσε να σκεφτεί τα πιάτα που θα παρουσίαζε στους πέντε κριτές. Μάλιστα, χρειάστηκε λίγο χρόνο μακριά από την κουζίνα για να καθαρίσει το μυαλό του. Τελικά, οι προσπάθειές του ήταν και οι τρεις πολύ καλές με τους κριτές να μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις γεύσεις που δοκίμασαν. 

MasterChef - Silver Award: Αποχώρησε ο Σταύρος

Πέρα από τους πανηγυρισμούς για τις 10 χιλιάδες ευρώ που κατέληξαν στον Γιάννο, το επεισόδιο του MasterChef, όπως κάθε φορά στο Silver Award, είχε και τα κακά νέα της ημέρας. 

Ο Σταύρος και ο Μάριος είχαν τις πιο αδύναμες προσπάθειες, με τα πιάτα τους να έχουν αστοχίες και να μην παίρνουν καθόλου καλές κριτιές.

Στο τέλος ο Σταύρος ήταν εκείνος που αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει το φετινό MasterChef, που όπως δήλωσε, ήθελε να φύγει γιατί είχε αρχίσει να κουράζεται πνευματικά.

Στο επόμενο επεισόδιο ξεκινούν οι επιστροφές των παικτών που αποχώρησαν από το παιχνίδι μέσω μαγειρικών διαδικασιών. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις