TV & Media

MasterChef: Η τρομερή ατάκα του Σωτήρη Κοντιζά στον Δημήτρη

Ξέσπασαν σε γέλια οι υπόλοιποι παίκτες

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Σωτήρης Κοντιζάς
Ο Σωτήρης Κοντιζάς © YouTube

MasterChef: Η ατάκα-καρφί του Σωτήρη Κοντιζά στον αρχηγό της μπλε ομάδας, Δημήτρη, που έκανε όλους τους παίκτες να ξεσπάσουν σε γέλια.

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η ατάκα-καρφί του Σωτήρη Κοντιζά στον αρχηγό της μπλε ομάδας, Δημήτρη, σχετικά με την σχέση του με τους υπόλοιπους «μπλε» στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Ταϊρίδης, δεν δίστασε για ακόμα μία φορά να καταφερθεί εναντίον των συμπαικτών του και έριξε πάνω τους τις ευθύνες για την ήττα της ομάδας.

«Έλεγαν διάφορες θεωρίες. Να σπάσουμε σε τρεις ομάδες, να αλλάξουμε αρχηγό, να πέσουν οι μάσκες. Ο Βασίλης το είπε. Να ερχόταν η Φανή αρχηγός και να πήγαινα εγώ στους Κόκκινους. Οι ίντριγκες πρέπει να εξαλειφθούν. Έχω φτιάξει κι ένα βιβλίο κι όποιος φεύγει από το παιχνίδι, σβήνεται. Το βιβλίο λέγεται "αυτογνωσία" και με βοηθά να ξέρω τι να περιμένω μέσα στον διαγωνισμό. Έπρεπε να ενώσω ανθρώπους, που δεν θέλουν αρχηγό τον Δημήτρη. Συγχαίρω τον Γρηγόρη, που είναι ο αρχηγός της άλλης ομάδας κι έχει το χάρισμα να τους ενώνει», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης.

Φυσικά, ο Σωτηρης Κοντιζάς δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την... πάσα και έκανε ένα άκρως εύστοχο σχόλιο απαντώντας στον Δημήτρη:

«Κι εσύ έχεις καταφέρει να τους ενώσεις. Εναντίον σου όμως».

 

MasterChef 2022 | Η ατακάρα του Κοντιζά για τον Δημήτρη προκάλεσε γέλιο

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ