TV & Media

Μάρκος Λεζές: Γεννήθηκα χωρίς δέρμα-Στα 16 έμαθα για την υιοθεσία

«Ο γιατρός είπε ότι δεν θα ζήσω», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μάρκος Λεζές
Μάρκος Λεζές © Youtube

Μάρκος Λεζές: Η εξομολόγηση του ηθοποιού για τη γέννηση και την υιοθεσία του - Ο λόγος που έμεινε ένα μήνα στο Άγιο Όρος και η αποστροφή για συνεντεύξεις.

Ο Μάρκος Λεζές αποκάλυψε ότι γεννήθηκε χωρίς δέρμα σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, όπου περιέγραψε πώς αισθάνθηκε όταν στα 16 του χρόνια έμαθε ότι είναι υιοθετημένος

Ο Μάρκος Λεζές μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The2Night Show με εξομολογητική διάθεση και έκανε γνωστές πτυχές της ζωής του που μέχρι σήμερα παρέμεναν άγνωστες. Ο ηθοποιός, γνωστός από τις επιθεωρήσεις του '90 και τις ταινίες του '80, εξομολογήθηκε ότι δεν δίνει συνεντεύξεις γιατί δεν θέλει να έχει το ρόλο της γλάστρας, ενώ εξήγησε ότι ο λόγος που έπαψε να κάνει δουλειές στο θέατρο και την τηλεόραση είναι γιατί φοβάται την «κατρακύλα». 

«Επαγγελματικά έφτασα εκεί που ήθελα, έφτασα στην κορυφή, δεν θέλω να πέσω από εκεί. Ο δάσκαλός μου ο Βουτσάς μου έλεγε, έκανα 30 χρόνια να ανέβω, άλλα τόσα να κατέβω. Μεγάλη κουβέντα. Σταμάτησα να δουλεύω, γιατί φοβάμαι πολύ την “κατρακύλαˮ, αλλά και γιατί θεωρώ πως δεν υπάρχει επιθεώρηση πια», είπε ο Μάρκος Λεζές. 

Μάρκος Λεζές: Γεννήθηκα χωρίς δέρμα - Στα 16 έμαθα για την υιοθεσία

«Όταν γεννήθηκα δεν είχα δέρμα. Πώς είναι όταν βγάζεις το δέρμα κι είναι από κάτω κόκκινο; Ο γιατρός είπε ότι δεν θα ζήσω. Ο θείος μου είπε ότι θα πάρω εγώ το παιδί κι αν ζήσει έζησε. Με έδωσαν στο θείο μου, που ήταν αδερφός της βιολογικής μάνας μου. Η θεία μου με πήγε σε ένα γιατρό και της είπε θα τον κάνεις μπάνιο με φύλλα λεμονιάς και πράγματι μέσα σε 15 ημέρες έβγαλα δέρμα», ανέφερε ο Μάρκος Λεζές και αποκάλυψε τον τρόπο που έμαθε ότι είναι υιοθετημένος. 

«Εγώ ήξερα ότι είμαι μοναχοπαίδι. Στα 16 μου το έμαθα, μου είπαν τα αδέρφια μου ότι δεν είμαστε ξαδέρφια αλλά αδέρφια. Δεν ένιωσα καλά, έφυγα από το σχολείο. Πέρασα δια πυρός και σιδήρου μέχρι για να το ξεπεράσω. Είναι πολύ άσχημο να μην το ξέρεις. Οι γονείς μου μού είπαν ότι δεν ήθελαν να με στενοχωρήσουν», είπε ο Μάρκος Λεζές. 

Μάρκος Λεζές: "Στα 16 μου έμαθα ότι είμαι υιοθετημένος, δεν ένιωσα καλά"

Μάρκος Λεζές: Η απόφαση να πάει στο Άγιο Όρος και οι συνάδελφοί του

Ο Μάρκος Λεζές αναφέρθηκε στους συναδέλφους του και στα πρόσωπα με τα οποία έκανε παρέα και εκτός σκηνής. Χαρακτήρισε «αδελφό» τον Κώστα Τσάκωνα, ενώ για τον Σωτήρη Μουστάκα είπε: «ήταν ταλαντούχος, αλλά με ανασφάλειες στη σκηνή». Δεν δίστασε να εκφράσει και το παράπονό του: «Με έχουν πληγώσει οι θεατρικοί παραγωγοί. Δεν θέλουν τους παλιούς ηθοποιούς γιατί “μυρίζουμε κασέταˮ».

Όπως μάλιστα αποκάλυψε ο Μάρκος Λεζές, είχε περάσει στο πανεπιστήμιο στο τμήμα Φιλολογίας και ενώ ο πατέρας του τού ετοίμαζε φροντιστήριο, εκείνος ήρθε στην Αθήνα προκειμένου να γραφτεί σε δραματική σχολή

Όσο για το Άγιο Όρος και την ανάγκη του να το επισκέπτεται, είπε: «Το 1984 είχα πάει περιοδεία στην Αμερική με τον Χατζηχρήστο. Όταν γύρισα, δεν με έπαιρναν στη δουλειά, τα παράτησα όλα και πήγα στο Άγιο Όρος. Έμεινα ένα μήνα, γαλήνεψε η ψυχή μου. Ήθελα να γίνω μοναχός, αλλά ο γέροντας μου είπε ότι δεν είναι εκεί η θέση μου». 

Μάρκος Λεζές: Το 1984 τα παράτησα όλα και πήγα στο Άγιον Όρος | Greek Tv

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ