TV & Media

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Αρρώστησα και σχεδόν πέθανα»

Η εξομολόγησή του για την περιπέτεια της υγείας του

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος
Ανδρέας Μικρούτσικος © NDP

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η περιπέτεια υγείας μετά τον θάνατο του αδελφό του, Θάνου - Έφτασε κοντά στον θάνατο.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για την περιπέτεια που είχε με την υγεία του λίγο μετά τον θάνατο τού αδελφού του, Θάνου. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «αρρώστησα και σχεδόν πέθανα»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The2Night Show και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δυσκολίες που πέρασε όταν βρέθηκε στο νοσοκομείο. «Έχω τραβήξει πάρα πολλά με την υγεία μου. Δεν με έχει καταβάλει μέσα μου. Ο άνθρωπος είναι πολύ ανθεκτικός αλλά αν είναι απρόσεκτος κάνει ένα τσαφ η ζωή και φεύγει από τα χέρια του. Δεν πρόσεχα. Ρουφούσα τη στενοχώρια με το κουτάλι χωρίς να πέσω σε κατάθλιψη. Ένιωθα ότι κάτι έχω και δεν πήγαινα στον γιατρό. Από τη στιγμή που αρρώστησε ο αδερφός μου, πλέον παράτησα τον εαυτό μου γιατί καταλάβαινα το επερχόμενο για τον Θάνο. Μερικές ημέρες μετά τον Θάνο, αρρώστησα και σχεδόν πέθανα. Έλεγα τελείωσε η οικογένεια Μικρούτσικου» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και πρόσθεσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και τυχερός που επιβίωσα. Από εκεί που έφτασα κι από εκεί που ήρθα είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με αυτήν την ευκαιρία αλλά δεν βάζω μυαλό, θα μπορούσα να έχω άλλη νοοτροπία. Είμαι το ίδιο ευαίσθητος, με την ίδια κριτική, ίδια συνταγή ελαφρότητας και βαρύτητας του είναι». 

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Από τη στιγμή που αρρώστησε ο αδερφός μου, πλέον παράτησα τον εαυτό μου"

 

 

Ανδρέας Μικρούτσικος για Big Brother: Ο Τύπος με είχε σχεδόν για εγκληματία

Μετά από μία λαμπερή καριέρα στην τηλεόραση, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε τον απολογισμό του για τα ριάλιτι που παρουσίασε και ειδικά για την εποχή που βρισκόταν στο τιμόνι του Big Brother. 

«Πολλές φορές έχω υπάρξει αιχμή του δόρατος στον ανταγωνισμό των καναλιών κι οι από εκεί, αν έχουν και κομμάτι του Τύπου, σε χτυπούν αλύπητα. Όταν έκανα το Big Brother, ήταν πρωτοπόρο με την έννοια ότι ήταν πειραματικό, μια πρόκληση για την κοινωνία. Ότι θα τα δείχνουμε όλα ενώ η κοινωνία μας είναι διάτρητη» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και πρόσθεσε: 

«Κατηγορώ ευθέως τον ΑΝΤ1 ότι με άφησε να φάω όλο αυτό το βάρος επάνω μου. Έβγαινα εγώ κι έτρωγα το ξύλο. Δεν μπορείς να φανταστείς τι έβλεπα. Ο Τύπος με είχε σχεδόν εγκληματία. Είχε βγει η πιο έγκριτη εφημερίδα κι έλεγε ότι ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από την Ελλάδα, το φάντασμα του Big Brother… Έτσι ξεκινά το κομμουνιστικό μανιφέστο και το είχαν κάνει παράφραση. Έχω φάει τέτοιο ξύλο».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τα αρνητικά σχόλια που είχε δεχθεί με το Big Brother

Ανδρέας Μικρούτσικος για Έλενα Μαστραγγελή: Η γνωριμία με τη σύντροφό του στη Μήλο

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξομολογήθηκε πώς γνώρισε τη σύντροφό του, Έλενα Μαστραγγελή, η οποία και βρίσκεται στο πλευρό του σε κάθε περιπέτεια υγείας που έχει ξεπεράσει τα τελευταία χρόνια. 

«Την Έλενα την ήξερα από τη Μήλο όπου και την έβλεπα. Διεύθυνε ένα μαγαζί εκεί και την έβλεπα και μου άρεσε εξ αποστάσεως. Κάποια στιγμή τότε που ήταν ακόμη παντρεμένη, μου είχε κάνει εντύπωση η κορούλα της η οποία ήταν μικρογραφία της. Ήταν τόσο ίδιες… » ανέφερε ο Ανδρέας  Μικρούτσικος και συμπλήρωσε:

«Είχε έρθει η κορούλα της να της δώσω ένα αυτόγραφο και τώρα η κόρη της είναι 23 χρονών και τη βλέπω και τη θυμάμαι πως ήταν μικρούλα».

O Ανδρέας Μικρούτσικος μιλά για την σύντροφό του, Έλενα Μαστραγγελή

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ