TV & Media

Ελένη Δήμου: Το φιλί με τον Μαρίνο Κόνσολο ήταν αυθόρμητο

Η εξομολόγηση για τη σχέση ζωής με τον σύζυγό της, Άλκη Γκολφίδη

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ελένη Δήμου: Πώς σχολιάζει η τραγουδίστρια το φιλί με τον Μαρίνο Κόνσολο σε εμφάνισή τους στο J2US.

Η Ελένη Δήμου παραχώρησε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της στην ΕΡΤ και μίλησε για τον έρωτα με τον σύζυγό της, Άκη Γκολφίδη, τους τραγουδιστές που λάτρεψε, αλλά και το φιλί που αντάλλαξε με τον Μαρίνο Κόνσολο στο J2US. 

«Έχει κλείσει θέση στον παράδεισο, τον θαυμάζω. Ο Άκης είναι ένας άγγελος στη Γη! Μόνο το ότι έχει παντρευτεί εμένα έχει κλείσει θέση στον παράδεισο! Το έχω δηλώσει και στον γιο μου, αν ο πατέρας του πάθει κάτι θα χάσει δύο ανθρώπους. Είμαι αποφασισμένη» είπε η Ελένη Δήμου για τον σύζυγό της Άκη Γκολφίδη και πρόσθεσε: «Ήταν εκεί πάντα για να κάνει τα όνειρα μου πραγματικότητα. Μπορεί να μην είχα τη δύναμη να χτυπήσω το χέρι στο τραπέζι της δισκογραφικής εταιρίας, αυτό έκανε ο Άκης. Ο Άκης έβγαλε αυτό που ήθελα και αυτό που ήμουν. Περάσαμε κάποιες δυσκολίες, πέσαμε έξω σε κάποιες κινήσεις, οικονομικά και εκεί φάνηκε η αγάπη του ενός για τον άλλον».

Ελένη Δήμου: Πώς πήρε η οικογένειά της το φιλί με τον Μαρίνο Κόνσολο

Η Ελένη Δήμου τη φετινή τηλεοπτική σεζόν συμμετείχε στο σόου του Alpha J2US και έντονα σχολιάστηκε το φιλί που αντάλλαξε με τον παρτενέρ της, Μαρίνο Κόνσολο. «Μου έφεραν τρία παιδιά να ακούσω και έτσι διάλεξα τον Μαρίνο Κόνσολο. Με τον Μαρίνο σε κάθε μας εμφάνιση παίζαμε ρόλους. Το φιλί ήταν αυθόρμητο, εμένα δεν με ενόχλησε, δεν κατάλαβα γιατί εκνευρίστηκε ο κόσμος».

«Εξακολουθώ να είμαι αρνητική με τα μουσικά reality. Αυτό, όμως, ήταν κάτι διαφορετικό. Η οικογένεια μου το πήρε περίεργα. Ο σύζυγός μου με ρώτησε αν το σκέφτομαι... Και ήθελα και δεν ήθελα. Βασική μου προϋπόθεση για να δεχτώ την πρόταση του J2Us ήταν να έχω ένα παιδί που έστω να τραγουδάει να μην κάνει “α α α"» κατέληξε η Ελένη Δήμου.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ