TV & Media

Τζεφ Μοντάνα και Λιάγκας: Ο άβολος διάλογος στην εκπομπή (video)

«Η Φαίη είναι μητέρα των παιδιών σου, ο Κούγιας την προσέβαλε και εσύ ήσουν αμέτοχος»

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Τζεφ Μοντάνα και ο Γιώργος Λιάγκας είχαν «επεισόδιο» στην εκπομπή «Πρωινό»: «Ο Κούγιας προσέβαλε τη Φαίη Σκορδά, και εσύ ήσουν αμέτοχος».

Η Τζεφ Μοντάνα ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Γιώργο Λιάγκα σήμερα Παρασκευή (11.02). Το διεθνούς φήμης non-binary μοντέλο ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό». Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε την Τζεφ Μοντάνα για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Πώς γνώρισες τον Δημήτρη Λιγνάδη» ήταν η ερώτηση που της έκανε, με την ίδια να του απαντά, κάνοντας στη συνέχεια και μια αναφορά στον on air τσακωμό που είχε η Φαίη Σκορδά με τον Αλέξη Κούγια τον Δεκέμβριο του 2021.

Μεταξύ άλλων είπε στον παρουσιαστή ότι η Φαίη Σκορδά είναι «μητέρα των παιδιών σου», ο Κούγιας την προσέβαλε και «εσύ ήσουν αμέτοχος». «Αυτά τα έχω ξαναπεί. Σήμερα είναι η ημέρα που δίνεται δικαιοσύνη και το σημαντικό που ήρθα να συζητήσουμε είναι η ανάληψη ευθυνών.

» Επειδή έχω κάνει πολλές συνεντεύξεις και ο κόσμος δεν τις έχει δει, στη Συνατσάκη, στον Τέλογλου. Δεν ήρθα να απολογηθώ για τα τραύματά μου. Τραύματα έχουμε όλοι. Δεν ήρθα εδώ για να μιλήσω γι' αυτό» είπε αρχικά η Τζεφ Μοντάνα.

«Αν ήρθες εδώ να μας μιλήσεις για τις άλλες συνεντεύξεις που έχεις κάνει και εδώ να μην θες να μιλήσεις… Επειδή είναι η δίκη του Λιγνάδη και έχεις πει ότι είναι ένας άνθρωπος που σε χειραγωγούσε, αυτό είναι σημαντικό», ήταν η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα.

Τζεφ Μοντάνα: Η ατάκα της στον Γιώργο Λιάγκα για τη Φαίη Σκορδά και τον Αλέξη Κούγια

«Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι ο Κούγιας καθόταν εδώ σε αυτήν τη θέση και προσέβαλε τη Φαίη και όπως σωστά σου είπε η Μάρω Κοντού, η Φαίη είναι η μητέρα των παιδιών σου…Ήσουν αμέτοχος. Ο Κούγιας είναι ένας άνθρωπος που μας προσβάλλει» υπενθύμισε στη συνέχεια η Τζεφ Μοντάνα, με τον Γιώργο Λιάγκα να σημειώνει: «Το ξέρω καλύτερα από εσένα αυτό».

Υπενθυμίζεται ότι όταν ο Αλέξης Κούγιας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» είχε τον παρακάτω διάλογο με τη Φαίη Σκορδά, παρουσία του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος δεν αντέδρασε:

Σκορδά: Δεν είναι ωραίο αυτό τώρα, δεν είναι ωραίο.
Λιάγκας: Δεν μπορώ να κάνω κάτι παιδιά, δεν θα τελειώσουμε ποτέ.
Κούγιας: Πες σε αυτούς που σου λένε τι να ρωτάς, να μην το λένε. Καλύτερα να σιωπάς. Βλέπεις τον Λιάγκα που είναι έξυπνος, μάγκας, σιωπά.
Σκορδά: Εγώ ό,τι έχω κάνει το έχω κάνει μόνη μου επειδή δεν έχω σιωπήσει ποτέ.
Κούγιας: Καλά κάνεις, γι’ αυτό είσαι μόνη σου τώρα. Κάτσε εκεί λοιπόν.
Σκορδά: Δεν με καθορίζει ένας άντρας, ευτυχώς.
Κούγιας: Δυστυχώς. Προηγουμένως εδώ είχες μια πολύ ωραία κυρία εδώ η οποία δηλώνει άντρας, πλέον κυρία. Άρα εγώ είδα δύο κυρίες μπροστά μου. Επίτρεψέ μου εγώ να φλερτάρω εσένα. Αυτή είναι επιλογή ζωής. Γιατί εσύ μπορείς να μου κάνεις παιδί. Μπορείς να μου μεγαλώσεις το παιδί σαν γυναίκα και γιατί μπορεί να ομορφύνεις τη ζωή μου ως γυναίκα.
Σκορδά: Ο καθένας κάνει τις επιλογές του κι εσύ σαν άνθρωπος επέλεξες την Εύη Βατίδου, μια χαρά.
Λιάγκας: Τι ζω;

(από 23.00 και μετά...)

Τζεφ Μοντάνα σε Γιώργο Λιάγκα για Δημήτρη Λιγνάδη: «Επιμένετε να μιλήσω για τα προσωπικά μου τραύματα»

«Τι θες να σε ρωτήσουμε; Καταλαβαίνω ότι είσαι ένα τραυματισμένο παιδί. Κλήθηκες όμως σήμερα να δώσεις μία συνέντευξη εσύ. Ποιο είναι το τραύμα που σου δημιούργησε η γνωριμία με τον Δημήτρη Λιγνάδη; Αν δεν θες να απαντήσεις, δεν απαντάς. Από αγάπη σε ρωτάω» ανέφερε ακόμη ο Γιώργος Λιάγκας.

«Επιμένετε να μιλήσω για τα προσωπικά μου τραύματα. Δεν είναι εύκολο στην τηλεόραση. Την προσέγγισή σου Γιώργο την καταλαβαίνω. Δεν είσαι έτοιμος ακόμα», η απάντηση από την Τζεφ Μοντάνα.

«Μην κρίνεις εάν δεν ξέρεις. Ήρθες εδώ σήμερα να μας κάνεις μάθημα; Με πολλή αγάπη σε φωνάξαμε, το αν είμαι εγώ έτοιμος να αντιληφθώ κάποια πράγματα, άστο να το ξέρω εγώ» συνέχισε ο παρουσιαστής στην εκπομπή «Πρωινό». Και πρόσθεσε: «Επαναλαμβάνω, δεν γνωρίζεις τις απόψεις μου. Βγαίνεις δημόσια και λες ότι θες να γεφυρώσεις τις δικές μου απόψεις; Έχεις έρθει εδώ, κάθεσαι απέναντί μου και θεωρείς ότι έχουμε διαφορετικές απόψεις».

Η Τζεφ Μοντάνα έχει γράψει το βιβλίο «από την Κόρινθο στο non binary» (ATHENS VOICE Books) στο οποίο παρουσιάζει σημαντικά γεγονότα από τη ζωή της. Σε συνέντευξή της στην Athens Voice η Τζεφ Μοντάνα είχε μιλήσει για το «ποια είμαι είναι μέσα στο βιβλίο μου».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις