TV & Media

Πώς ο πρίγκιπας Χάρι φροντίζει την ψυχική του υγεία

Ο διαλογισμός και το περπάτημα στη φύση

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο πρίγκιπας Χάρι δίνει έμφαση στην ψυχική του υγεία. Το περπάτημα στη φύση, ο διαλογισμός και η βόλτα με τον σκύλο.

Ο πρίγκιπας Χάρι μεριμνά για την ψυχική υγεία του. Όπως αποκάλυψε, φροντίζει καθημερινά να βρίσκει μία ώρα για τον εαυτό του. Ο 37χρονος Δούκας του Σάσεξ και σύζυγος της Μέγκαν Μαρκλ μίλησε σε διαδικτυακή εκδήλωση του BetterUp.

«Η φροντίδα του εαυτού μου είναι το πρώτο πράγμα που μπήκε σε δεύτερη μοίρα. Είμαι στην ευχάριστη θέση να το παραδεχτώ, ως σύζυγος, ως μπαμπάς» ξεκαθάρισε.

Ο πρίγκιπας Χάρι έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά το 2021. Η Μέγκαν Μαρκλ έφερε στον κόσμο την κόρη τους, Λίλιμπετ Νταϊάνα. Πατέρας δύο παιδιών ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ προσπαθεί να ξεκλέψει 30-45 λεπτά το πρωί για τον εαυτό του.

«Εντάξει, ένα από τα παιδιά πηγαίνει σχολείο. Το άλλο παίρνει έναν υπνάκο. Υπάρχει ένα διάλειμμα στο πρόγραμμά μας» είπε.

Και εξήγησε: «Οπότε αφιερώνω λίγο χρόνο είτε για προπόνηση, ή μία βόλτα με τον σκύλο, περπάτημα στη φύση, ίσως και για διαλογισμό».

Το μήνυμα του πρίγκιπα Χάρι για την ψυχική ικανότητα

Υπέρμαχος της ψυχικής υγείας ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε επίσης για την «ψυχική ικανότητα» και το πώς μπορούν όλα να τα πράγματα να αρχίσουν να μπαίνουν στη θέση τους.

«Η ψυχική ικανότητα είναι κορυφαία. Είναι αυτό που στοχεύεις. Ο δρόμος προς αυτό μπορεί να είναι πραγματικά ανώμαλος. Λέγεται εσωτερική δουλειά για κάποιο λόγο. Και νομίζω ότι αυτό μπορεί να αποθαρρύνει ορισμένους ανθρώπους, "Περισσότερη δουλειά;" Σωστά, αλλά η εξωτερική δουλειά γίνεται πολύ πιο εύκολη, όταν καταπιαστείς με την εσωτερική δουλειά και τότε όλα αρχίζουν να μπαίνουν στη θέση τους».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις