TV & Media

Η Καινούργιου ξέσπασε σε κλάματα για την επίθεση που δέχθηκε

«Μου γράφουν να πεθάνω και να μην κάνω ποτέ παιδί…»

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κατερίνα Καινούργιου
Κατερίνα Καινούργιου © Τwitter

Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για την επίθεση που δέχτηκε στο διαδίκτυο λόγω της στάσης που είχε για την υπόθεση της Ιωάννας Τούνη.

«Θέλω να στηρίξω και την Σταματίνα. Διαφωνώ με αυτό που είπε, αλλά δεν θέλω να το προχωρήσω. Η κοπέλα το δικαιολόγησε και δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία. Όμως, πραγματικά, μου κάνουν επίθεση ακόμα και στο ότι υπάρχω στο ίδιο κανάλι με την Τσιμτσιλή» τόνισε, με δάκρυα στα μάτια, η Κατερίνα Καινούργιου. «Δηλαδή ειλικρινά είστε… Σε μια κοπέλα που έχει μια οικογένεια να εύχεστε τέτοια πράγματα και να καταριέστε; Ηρεμήστε λίγο. Μπορεί κάποιος να κάνει ένα λάθος και να βγει την επόμενη ημέρα να ζητήσει συγνώμη. Μου κάνατε χθες επίθεση για ποιον λόγο να στηρίξω τον Δημήτρη. Βεβαίως και θα τον στηρίξω τον Δημήτρη όταν είναι ο σύντροφος του θύματος» είπε η παρουσιάστρια. 

 

Μου κάνατε χθες επίθεση γιατί στήριξα τον Δημήτρη. Βεβαίως και θα στηρίξω τον Δημήτρη εφόσον είναι ο σύντροφος του θύματος. Και σκέψου – γιατί προφανώς και εγώ έχω δικά μου προβλήματα – δε ξέρεις τι μπορεί να έχει ο κάθε άνθρωπος και τι περνάει σπίτι του και μπορεί να είναι και πολύ πιο σοβαρά, να έχεις τα δικά σου προβλήματα και να δέχεσαι όλη αυτή την επίθεση. Και λέω, “Θεέ μου, τι γίνεται. Συμβαίνουν χίλια δυο γύρω μου που πρέπει να τα διαχειριστώ και παίζει να πάθω κακό και στη δουλειά μου;” επειδή στήριξα τον συνεργάτη μου που είναι ο σύντροφος του θύματος.

Επειδή είμαι αρκετά ευαίσθητη, χθες στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με τον Δημήτρη και μετά δέχτηκα όλη αυτή την επίθεση», είπε η Κατερίνα Καινούργιου ξεσπώντας σε κλάματα.

«Βλέπω τέτοιο μίσος ξαφνικά στα social όχι μόνο για μένα, για όλους. Έλεος ρε παιδιά, ξέρετε τι περνάει ο καθένας στο σπίτι του; Μου γράφουν να πεθάνω και να μην κάνω ποτέ παιδί επειδή στήριξα τον Δημήτρη. Σε εσάς μπορεί να φαίνεται απλό. Δεν είναι. Να ξεσπάσουν στους θύτες, να κατηγορήσουν αυτούς και να αλλάξει όλο το πλαίσιο», πρόσθεσε με δάκρυα στα μάτια η Κατερίνα Καινούργιου.

Κατερίνα Καινούργιου: «Ξέσπασε σε κλάματα για τις κατάρες που δέχεται μετά την στήριξη στην Τούνη»!

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ