TV & Media

Η Χάιντι Κλουμ γυμνή στο γραφείο με τον σύζυγό της (εικόνα)

Η ανάρτηση που αναστάτωσε τους followers στο Instagram

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Χάιντι Κλουμ δείχνει τι κάνει στο γραφείο με τον σύζυγό της, Τομ Κάουλιτζ. Η ανάρτηση στο Instagram με τη γυμνή φωτογραφία.

Η Χάιντι Κλουμ δεν σταματά να μοιράζεται με τους followers πικάντικες στιγμές από την καθημερινότητά της. Από τη στιγμή, μάλιστα, που είπε το «ναι» στον Τομ Κάουλιτζ, η Χάιντι φαίνεται να βρίσκεται στα καλύτερά της. Η μία φωτογραφία τόπλες διαδέχεται την άλλη.

Γεννημένη την 1η Ιουνίου 1973 η Γερμανίδα μοντέλο, τηλεοπτική προσωπικότητα, επιχειρηματίας και ηθοποιός κάνει ό,τι μπορεί για να ανάβει... φωτιές στους θαυμαστές της.

Τι και αν έβαλε την «κουλούρα», η Χάιντι Κλουμ δεν σταματά τα αποκαλυπτικά post στο Instagram. Αυτήν τη φορά η 48χρονη καλλονή ανέβασε φωτογραφία στο Instagram μαζί με τον σύζυγό της. Ο Τομ είναι στο γραφείο του και κάθεται στην καρέκλα. Ανάμεσα στα πόδια του βρίσκεται η Χάιντι.

Με γυρισμένη την πλάτη στον σύζυγό της, η Γερμανίδα καλλονή έχει κατεβάσει ελαφρώς το λευκό εφαρμοστό παντελόνι. Το μαύρο στρινγκ εσώρουχο βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Χάιντι Κλουμ: Το εφαρμοστό φόρεμα με το σκίσιμο στο πόδι και ο αισθησιακός χορός στο Instagram

Η Χάιντι Κλουμ είναι πιο sexy και θηλυκή από ποτέ. Η παρουσιάστρια του γερμανικού «Next Top Model», σε άλλη της ανάρτηση, παρουσίασε το νέο της απόκτημα, το οποίο έρχεται να προστεθεί στην γκαρνταρόμπα της.

Σε σχέδιο του Peter Dundas για το brand «Dundas World», το εφαρμοστό maxi φόρεμα σε κίτρινο χρώμα αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κορμί της Κλουμ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

Η Heidi Klum έκανε και δεύτερη ανάρτηση με το ίδιο αποκαλυπτικό φόρεμα, χαρίζοντας έναν αισθησιακό χορό στους followers.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις