TV & Media

Η πρώην pornstar Τζένα Τζέιμσον διαγνώστηκε με σπάνιο σύνδρομο

Δεν μπορούσε να περπατήσει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Actress Jenna Jameson © Rodrigo Vaz/FilmMagic
Η Jenna Jameson © Rodrigo Vaz/FilmMagic/Getty Images/Ideal Image

Η Τζένα Τζέιμσον άλλοτε «Βασίλισσα του Πορνό» και πρώην σύντροφος του Μέριλιν Μάνσον διαγνώστηκε με το σύνδρομο Guillain-Barré.

Η Τζένα Τζέιμσον γνωστή από τη σχέση της με τον τραγουδιστή Μέριλιν Μάνσον και την καριέρα της στη βιομηχανία του πορνό, διαγνώστηκε με το σύνδρομο Guillain-Barré.

Τη Δευτέρα, η Τζέιμσον δημοσίευσε ένα βίντεο που επιβεβαίωσε τη διάγνωσή της, ευχαριστώντας τους θαυμαστές για τις ευχές τους προτού γράψει: «ΔΕΝ έκανα εμβόλιο. Αυτό ΔΕΝ είναι αντίδραση στο εμβόλιο. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας».  Η Τζέιμσον είχε στο παρελθόν υποστηρίξει τις αντιεμβολιαστικές απόψεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Page Six. 

To Guillain-Barré είναι αυτοάνοσο νόσημα άγνωστης αιτιολογίας. Υπάρχει αδυναμία μετάδοσης νευρικών σημάτων από και προς τον εγκέφαλο, με άμεσο αντίκτυπο στη λειτουργία των μυών και των αντανακλαστικών. Παρουσιάζεται σε οποιαδήποτε ηλικία και αφορά τόσο το γυναικείο όσο και το ανδρικό φύλο. Είναι σπάνια ασθένεια και εμφανίζεται με συχνότητα 1 ή 2: 100.000 ανθρώπους.

 

Τα συμπτώματα αφορούν αρχικά σε μούδιασμα και αδυναμία των ποδιών, τα οποία συμμετρικά διαχέονται σε όλο το σώμα και τα άνω άκρα. Σε σπάνιες περιπτώσεις τα άτομα οδηγούνται σε παράλυση και προβλήματα σε αναπνευστικό και καρδιαγγειακό σύστημα, οπότε χρήζουν άμεσης ιατρικής παρακολούθησης συνήθως σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Η Τζέιμσον γνωστή για τις αμφιλεγόμενες απόψεις της τόσο για τα εμβόλια όσο για τους μουσουλμάνους, τους οποίους κατηγορούσε στο παρελθόν για μη γενόμενες τρομοκρατικές επιθέσεις είχε μια πολύ επιτυχημένη καριέρα στον χώρο του πορνό. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι το 2006 έγινε η πρώτη πορνοστάρ που αποκτά το κέρινο ομοίωμά της στο μουσείο Μαντάμ Τισό.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ