- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ράδιο Αρβύλα: Κατέθεσαν αγωγή κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου
«Ζητούν την αποκατάσταση της ζημιάς και της ηθικής βλάβης»
Νομικά θα κινηθεί η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου, μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για το πορνογραφικό υλικό.
Σε αγωγή κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου προχώρησαν οι υπόλοιποι τρεις παρουσιαστές της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα για την διαρροή προσωπικών στιγμών με πρώην σύντροφό του σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχόμενο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί τεράστιος σάλος.
Όπως ανέφερε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1: «Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς κι ο Χρήστος Κιούσης έχουν ήδη κινηθεί νομικά με αγωγή εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Ζητούν την αποκατάσταση της ζημιάς και της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί τόσο οι ίδιοι προσωπικά όσο κι η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα κι ο Αντώνης Κανάκης ως δημιουργός της».
Έτσι λοιπόν, ο Ράδιο Αρβύλα, αφού αρχικά δήλωσαν την στήριξή τους στην κοπέλα και σε όσα υπέστη, τώρα περνούν στην αντεπίθεση με αγωγή καθώς έχουν πληγεί τόσο προσωπικά όσο κι επαγγελματικά από όσα διέπραξε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ο οποίος είναι ήδη παρελθόν για τους Ράδιο Αρβύλα ενώ απολύθηκε και από τον ραδιοφωνικό σταθμό Rock Fm της Κύπρου.
Ως γνωστόν ο ΑΝΤ1 με επίσημές ανακοινώσεις όχι μόνο καταδίκασε την πράξη του Στάθη Παναγιωτόπουλου αλλά εξέφρασε και την πλήρη στήριξή του στους υπόλοιπους τρεις οι οποίοι αποφάσισαν να πάρουν τις αποστάσεις τους, να ηρεμήσουν, να ανασυγκροτηθούν και να συναντήσουν τους τηλεθεατές με άλλη διάθεση.
«Η απόλυτη στήριξη του σταθμού στην εκπομπή και τους ανθρώπους της είναι αδιαπραγμάτευτη. Οι αγαπημένες εκπομπές "ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ" και "ΒINYΛΙΟ" θα είναι και πάλι στον τηλεοπτικό αέρα μετά τις γιορτές», ανέφερε ο σταθμός του Αμαρουσίου.
Εξάλλου ο Αντώνης Κανάκης είχε προαναγγείλει το πρόωρο τέλος τη Δευτέρα, λέγοντας on air πως είναι τόσο μεγάλο το σοκ των αποκαλύψεων που τους είναι αδύνατο να κάνουν σατιρική εκπομπή κάτω από αυτές τις συνθήκες.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λίγη ιστορία της απόλυτης νεανικής ίντριγκας που άφησε ιστορία στην τηλεόραση και επανέρχεται
Παγκόσμια έρευνα αποκαλύπτει τη δραματική μείωση δημοσιευμάτων παρά την έξαρση των περιστατικών κακοποίησης
Μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα στον Άλφα με τον Σταύρο Θεοδωράκη
«Η Μαρινέλλα ήταν δικός μου άνθρωπος», τόνισε η ηθοποιός
Το νέο καθεστώς δημοσιότητας - Όλες οι αλλαγές
Απόφαση-σταθμός στην Ιταλία για παράνομες χρεώσεις - Αποζημιώσεις έως και 500 ευρώ ανά συνδρομητή
«Είσαι υπέροχος» του είπε συγκινημένη η Μαρία Μπεκατώρου
Πότε κάνει πρεμιέρα το show μεταμορφώσεων
Ο διάσημος Βρετανός παρουσιαστής αποκαλύπτει ποιο πρόσωπο τον συγκλόνισε περισσότερο σε 35 χρόνια καριέρας
Το αρχειακό υλικό, η πολιτική ζωή, η δράση των διωκτικών αρχών και η συνέντευξη του Δημήτρη Κουφοντίνα
Επιστολές της Ένωσης Συντακτών σε πολιτικούς και συνδικάτα - Ζητείται στήριξη για τη συνέχιση
«Η εκπομπή μας ολοκληρώθηκε πρόωρα χωρίς να μπορέσουμε να σας αποχαιρετήσουμε» - Η ανάρτηση της Ναταλί Κάκκαβα
Η συμφωνία συμπεριλαμβάνει την ιστορική εφημερίδα La Repubblica
Δύο φορές στη Μενεγάκη πήγα με τη μάσκα, λέει ο Κώστας Τερζάκης
Τι αποφάσισε ο τηλεοπτικός σταθμός για τα επεισόδια του Cash or Trash που έχουν ήδη γυριστεί
Από την ατομική ανθεκτικότητα στη θεσμική ρύθμιση
Απρόοπτο στη σκηνή του J2US με τον Σκουλό να χάνει τους στίχους αλλά να επανέρχεται δυναμικά
Η παρουσιάστρια άνοιξε την αυλαία με προσωπικά λόγια και πρώτο καλεσμένο τον Καπουτζίδη
Έκκληση για αναστολή της διακοπής του ελληνικού προγράμματος από τον Πρόεδρο της Βουλής- Θέμα πολιτιστικής διπλωματίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.