TV & Media

Πιάστηκαν στα χέρια Κανάκης και Παναγιωτόπουλος;

Και ενώ κυκλοφορούσαν οι φήμες για το revenge porn

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ραδιο Αρβύλα
Ράδιο Αρβύλα © Τwitter

Στάθης Παναγιωτόπουλος και Αντώνης Κανάκης παραλίγο να πιαστούν στα χέρια λίγο πριν ξεσπάσει το μεγάλο σκάνδαλο.

Λίγες ώρες πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο του revenge porn, Αντώνης Κανάκης και Στάθης Παναγιωτόπουλος δυο άλλοτε φίλοι και συνεργάτες στο Ράδιο Αρβύλα, φέρονται να ήταν έτοιμοι να πιαστούν στα χέρια.

Ήδη είχαν κυκλοφορήσει οι φήμες στα δημοσιογραφικά γραφεία, ενώ είχε έρθει και η γνωστή πια ανάρτηση του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη. Έτσι λοιπόν, ο Αντώνης Κανάκης ήταν εκτός εαυτού και ωρυόταν προς τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για τις πράξεις του για τις οποίες όλη η υπόλοιπη ομάδα δηλώνει κατηγορηματικά αντίθετη (μάλιστα δήλωσε τη στήριξή της στο θύμα προσφέροντας όποια βοήθεια θέλει η άτυχη γυναίκα).

Μάλιστα, παραλίγο η κατάσταση να ξεφύγει, αλλά ο Χρήστος Κιούσης και ο Γιάννης Σερβετάς μπήκαν μπροστά για να αποφευχθούν τα χειρότερο.

 

Έρχεται και αγωγή κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Όμως τα μέλη των Αρβύλα δεν είναι διατεθειμένα να αφήσουν έτσι την υπόθεση. Οι τρεις (Κανάκης, Σερβετάς και Κιούσης) ετοιμάζουν αγωγή κατά του πρώην συναδέλφου τους.

Ήδη έγινε ραντεβού με τη δικηγόρο τους για να προχωρήσει διαδικασία. Θα επικεντρωθούν στην ηθική τους βλάβη.

Αλλά και στο πλήγμα που υπέστη η εκπομπή, η οποία υπό το βάρος των γεγονότων κατέβασε πρόωρα ρολά λόγω Χριστουγέννων και θα αρχίσει ξανά στις 14 Ιανουαρίου.


Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ