TV & Media

Σταματούν οι «Ράδιο Αρβύλα» μετά το τέλος του Παναγιωτόπουλου;

Τι είπε ο Αντώνης Κανάκης

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ανοιχτό ενδεχόμενο να σταματήσει η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα άφησε ο Αντώνης Κανάκης, στο τέλος της εκπομπής, μετά την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Στο τέλος της σημερινής εκπομπής όπου ανακοινώθηκε η διακοπή της συνεργασίας με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο Αντώνης Κανάκης άφησε ανοιχτό να σταματήσει το «Ράδιο Αρβύλα», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ή θα βρούμε έναν τρόπο να το κάνουμε ή δεν μπορούμε να το κάνουμε έτσι, γιατί θέλουμε να το χαιρόμαστε».

Ήταν σαφές άλλωστε καθ΄όλη την διάρκεια της εκπομπής ότι κανένας από τους παρουσιαστές δεν είχε όρεξη.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Αντώνης Κανάκης «πέρασε» νούμερα της αντίστροφης μέτρησης με τα βίντεο για να ολοκληρώσει την εκπομπή, ενώ και οι υπόλοιποι δεν έκαναν ιδιαίτερα σχόλια μετά τα βίντεο.

Στάθης Παναγιωτόπουλος-Τέλος από τους Αρβύλα: Η ανακοίνωση Κανάκη


«Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι σήμερα. Τα έχουμε χαμένα. Σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν είναι εδώ και δεν θα είναι από δω και πέρα», είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης.

«Δεν μας ενδιαφέρει τι θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Εμείς δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με τον Στάθη», είπε σε άλλο σημείο ο Αντώνης Κανάκης.

Παράλληλα τόνισε πως η ομάδα νιώθει «προδομένη» από την συμπεριφορά του μέχρι πρότινος συνεργάτη της, καταδικάζοντας την συμπεριφορά του και εκφράζοντας την συμπαράσταση όλων στην κοπέλα που έχει κάνει την καταγγελία.

Ο Αντώνης Κανάκης ανέφερε ότι επικοινώνησε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και του μετέφερε την απόφαση της απομάκρυνσής του από την εκπομπή. Σημείωσε πως του εξέφρασε τον θυμό του που δεν τους είχε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή για το περιστατικό, χωρίς να κρύβει τον θυμό της ομάδας, επαναλαμβάνοντας αρκετές φορές τη λέξη.

«Όποτε κι αν το μαθαίναμε το ίδιο θα κάναμε», συμπλήρωσε ο Γιάννης Σερβετάς.

«Εγώ σαν πατέρας δύο κοριτσιών δεν μπορών να σκεφτώ πως θα αντιδρούσα σε κάτι τέτοιο», είπε με τη σειρά του ο Χρήστος Κιούσης.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ